Möt våren i Prag

För två veckor sedan lanserade vi en helt ny nisch i Ticmate-familjen, där vi säljer biljetter till sightseeing och andra evenemang i Prag. Den första sajten är som vanligt på danska och hittas på www.pragbilletter.dk. (Jag ser fram emot att testa ölsmakningen av tjeckiskt öl.)

Vstupenky pro New York

Även nästa sajt i det här sajtsläppet har med Tjeckien att göra. Vi har nu öppnat en sajt på tjeckiska som släljer biljetter till sightseeing och evenemang i New York. Den tjeckiska sajten finns på www.listkynewyork.cz.

Billets pour des Grands Prix de F1

Fi fortsätter att accelerera inom Formel 1-branschen och den tredje nya sajten för den här månaden är den franska sajten för att köpa formel 1-biljetter till grand prix-lopp över hela världen:  www.billetsformule1.fr.

Den europeiska f1-säsongen laddar upp för fullt nu och vi hoppas förstås att även fransmännen ska hitta fram till vår sajt i god tid till Barcelona F1 Grand Prix.

Bilhetes em Roma

Den fjärde sajten i månadens släpp vänder sig till våra brazilianska och portugisiska kunder som planerar en resa till Rom och Vatikanen: www.romabilhetes.com.

Om jag har räknat rätt så innebär detta att Ticmate nu har 151 officiella sajter. (Och då räknar vi inte in bloggarna, våra Facebook-sidor eller vår Google+-sida och annat smått och gott.)

Allmänt Tjeckien

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *