I Can’t Sing! The X-factor musical

ICS_encore_500x500

I Can’t Sing! The X-factor musical har premiär i februari 2014 på London Palladium i Londons West End och biljetterna hittar du redan nu på Londonmusikaler.se. De som fått för-kika på den säger att den är fantastisk rolig.

Simon Cowell är medproducent tillsammans med komikern Harry Hill som skrivit musikalen. Karaktärerna i juryn blir Nigel Harman som Simon, Cynthia Erivo som Chenice och Alan Morrissey som Max. Titeln till trots så kan skådespelarna verkligen sjunga och dansa och du kommer att lämna teaterna med ett stort leende även som skeptiker.

I Can’t Sing! ska vara en riktigt medryckande musikal där grundhistorien bygger på en flickas dröm och väg mot finalen i X-factor och de olika karaktärer som delar hennes dröm och tror att de kan sjunga och showa. Det är ren och skön engelsk ironi som tar upp nutidens ytlighet, vikten av att synas för att vara någon samt viktiga saker som varför Simon Cowells byxor sitter så högt upp.

Sean Sweeney Business Development Director på London Theatre Direct var på presslanseringen och uttalade sig på följande sätt:  ”It was a very funny launch – Harry Hill who has written the book and lyrics is always very good and the three songs we heard are very funny”

Så detta är en musikal som klart hamnar på min ”måste se lista.
”Boka dina biljetter redan nu på londonmusikaler.se och förläng ditt liv med ett par skratt!

/Ann-Chatrine Hellstrand

Läs mer på: The Guardian, Wiki, BBC

London Musikaler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *