Fyra nya Ticmate-sajter

Vi rivstartar året och lanserar idag fyra nya sajter i Ticmate-familjen. En på svenska, en på norska och två sajter som har engelska som huvudspråk, där den ena säljer i pund och den andra i dollar.

Formel1biljett.se – är den andra sajten i den nya nischen formel 1-biljetter, som lanserades på danska förra månaden. Här säljer vi biljetter till Grand Prix-lopp över hela världen. Nästa europeiska lopp är spaniens grand prix i Barcelona där biljetterna kostar från 1166 kr.

Barcelonabilletter.no – den norska sajten blir den sjunde medlemmen i sajtfamiljen som säljer biljetter till evenemang, attraktioner och sightseeing i Barcelona. Den svenska systersajten heter barcelonabiljett.se.

Det är mycket spanskt i det här sajtsläppet och nästa sajt i ordningen flyttar bara från Barcelona till Madrid – MadridFootballinternational.co.uk är en brittisk sajt som säljer biljetter till fotboll i Madrid med pund som valuta. Det här blir den tionde sajten i den nischen. Den svenska systersajten heter Madridfotboll.se.

Den fjärde sajten som lanseras idag är en senkommen, amerikansk släkting i sajtfamiljen som säljer biljetter till evenemang, upplevelser och sightseeing i New York. NewYorkTicketsInternational.com heter den, och säljer bland annat biljetter till helikopterturer över Manhattan, riktigt specialla restaurangupplevelser och sightseeing-turer som är något utöver de vanliga.

Det här gör att vi nu har 143 sajter i Ticmate-familjen.

Allmänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *