Fuerzabruta

Fuerzabruta_on_Broadway_in_New_York_2

Föreställningen Fuerzabruta tog London med storm 2006 och nu är den äntligen tillbaka i London igen. Biljetter till Fuerzabruta i London köper du på Londonmusikaler.se

Detta är ingen musikal som du kanske redan insett men föreställningen är spektakulär med två världar som kolliderar. Påminner om Cirque Du Soleil där drömmar blir verkliga och verkligheten hamnar i skuggan. Fuerzabruta måste bara upplevas och du blir medtagen på en riktig snurrig resa med fantastiska effekter,väggar som rör sig och det gäller att inte vara rädd för vatten då du kommer att sitta med en duk ovanför ditt huvud där en fantastisk dansföreställning pågår.

Detta är en mycket annorlunda upplevelse som kommer ta ett par dagar att sjunka in. Var du verkligen med om det som hände?

Fuerzabruta innehåller måttlig nakenhet, mycket vatten, poetiska, våldsamma och vackra scener och ett bra soundtrack.

Kanske blir du lite blöt, kanske lite smutsig men ta med dina vänner och dina bästa dansskor och skäm bort dig med en upplevelse utöver det vanliga!

Ta reda på varför Fuerzabruta är den mest omtalade showen i London på länge! Har du turen att ha en resa inplanerad till New York har du även möjligheten att se showen där på Broadway.

/Ann-Chatrine Hellstrand

Läs mer på; Timeout, The Guardian

London Show

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *