From Here To Eternity – Spara 35%

From_Here_To_Eternity_the_Musical_in_London

Om du vill se musikalen From Here To Eternity har du nu möjligheten att köpa de bästa biljetterna till 35% rabatt. Detta fantastiska erbjudande gäller måndag till fredagkväll och onsdagsmatinén tom 8:e november. Erbjudandet gäller tom i morgon lördag, 2:a november och biljetter bokar du på Londonmusikaler.se

 

Året är 1941, platsen är Pearl Harbor där de vackra flickorna sjunger ”don’cha like Hawaii”, männen på regementet G sjunger blues och på en millitärbas är så klart kärlek och åtrå aldrig långt borta.

112727-3847-fhteprewittlorenelogosmlNär bekymrade militären Prewitt faller för godhjärtade eskortflickan Lorene och hans plutonsergeant Warden har en affär med sitt befäls hustru Karen befinner sig de båda männen på en väg de inte kan kontrollera. Kriget närmar sig och kärleken och de inblandade splitras och försvinner till olika platser.  Hur ska detta sluta?

Musikalen har stjärnor likt Darius Campbell, Siubhan Harrison, Robert Lonsdale, Ryan Sampson och Rebecca Thornhill. De får dig att känna dig som en del av historien och som att du upplever det hela på plats.

/Ann-Chatrine

 

Läs mer; The Stage, The Independent, The Guardian, Evening Standard, Daily Mail

 

 

London Musikaler Reducerade biljetter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *