Formel 1 – en ny spännande nisch för Ticmate

Wroooooooom! Nu kan du köpa Formel 1-biljetter av oss på Ticmate. Först ut är den danska sajten formel1billetter.dk och om en månad följer vi upp med en svensk sajt där du kan köpa F1-biljetter världen över.

Formel 1 är alltså ett helt nytt område för Ticmate.  Ett område där vi, återigen prövar våra vingar, först på en dansk sajt, sedan en svensk, och slutligen kommer vi att rulla ut sajter inom alla våra olika språkområden.

Det första stora F1-loppet vi säljer biljetter till från den danska sajten är det Spaniens Grand Prix i Barcelona. Därefter följer Monaco Grand Prix, Ungern… ja alla de stora Europeiska F1-loppen.

Men det slutar inte där. Vi kommer från de nya Formel 1-sajterna kunna sälja biljetter till de flesta av de riktigt stora F1-loppen i världen, vilket innebär att vi nu säljer biljetter i Asien, Australien och Sydamerika, ja faktiskt i alla fem världsdelar.

Vi började med musikaler och teater i London, gick vidare till att sälja biljetter till fotbollsmatcher runt om i Europa och faktiskt i synnerhet i Barcelona (där vi nu säljer 1 % av biljetterna till vissa matcher), breddade än mer till att sälja biljetter till museer och guidningar i London, New York, Paris, Barcelona och Rom och nu är vi alltså redo att, med bensin i blodet, omfamna racing-världens allra hetaste evenemang.

Om det känns spännande? Gissa! Formel1billetter.dk är vår 139e sajt i nätverket. Vill du se en fullständig listning över alla våra sajter så hittar du den i sidfoten till www.ticmate.com.

 

Formel 1

2 Replies to “Formel 1 – en ny spännande nisch för Ticmate”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *