Disney musikaler i London

De allra flesta av oss bara älskar Disneys ikoniska filmer. De fyller oss med varma barndomsminnen och är förtjusande upplevelser vi gärna vill dela med våra barn.

Om du nickar medhållande bör du överväga att dela en ännu mer speciell Disney-upplevelse med dina barn, barnbarn, syskonbarn eller andra vuxna i din familj. Nära vänner också för den delen!

Om filmerna är fantastiska så är musikalversionerna och scenproduktionerna av Disney-filmerna helt enkelt makalösa. Det är omöjligt att inte bli hänförd och berörd av de fantastiska skådespelarna, scenografin, kostymerna, sminket, ljud- och ljusproduktionen.

Disney’s The Lion King har länge varit en publikfavorit i både London och New York. Du känner säkerligen till historien om Simba med vänner och deras äventyr på savannen, och bör definitivt se Lejonkungen live som musikal i Londons West End.

En annan Disney-klassiker är historien om den unga gatpojken Aladdin som blir kär i den vackra prinsessan Jasmine. Disney’s Aladdin the Musical återberättar den förtjusande sagan, men i ett nytt stort format på Prince Edward Theatre i London.

Även om du kanske tycker att det här med musikaler inte riktigt är din grej, så är Disney-musikalerna i stort sett omöjliga att inte älska!

Disneys Lejonkungen spelar tisdag till lördag kl. 19:30 + matiné onsdag, lördag och söndag kl. 14:30 på Lyceum Theatre. Lejonkungen rekommenderas från 6 år och uppåt.

Disneys Aladdin spelar måndag till lördag kl. 19:30 + matiné torsdag och lördag kl. 14:30 på Prince Edward Theatre. Aladdin rekommenderas från 6 år och uppåt.

Allmänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *