Billy Elliot – 40% rabatt på biljetterna

Billy_Elliot_The_Musical_London_2Boka dina biljetter i dag tom fredagen den 29:e november till musikalen Billy Elliot i London och få hela 40% rabatt!!! Biljetterna bokar du på Londonmusikaler.se och rabatten gäller tom 29:e november 2013 på de flesta av måndagen till           fredagens föreställningar.

Musikalen Billy Elliot har fått fin kritik under de åren den spelat i London och bygger på den sorgliga men fina filmen som utspelar sig under 80-talets gruvstrejk i norra England. Historien är den samma om en ung pojke som drömmer sig där ifrån och högsta önskan är att få bli ett ballettdansör till hans faders stora förtret.

Måste säga att jag var en aning skeptisk när de skulle sätta upp denna musikal just för att det är så mycket känslor i filmen men jag tycker att de har lyckats förmedla budskapet på ett fint sätt även om stilen kanske är lite annorlunda. Den bjuder på fantastisk dans, fin musik och de unga skådespelarna är duktiga. Känns som att Tobias från Helsingborg håller med mig med sin kundrecension;

En helt fantastisk föreställning. Rått, snyggt, vackert, fult, politiskt. Ljudet, ljuset, scenografin… Ja jag kan fortsätta hur länge som helst! Men framförallt; Pojken…! Det är inget annat än ett underverk. Ett barn som driver en hel föreställning framåt…! Dansar, sjunger och skådespelar overkligt bra. Med andra ord. Se den!

/Ann-Chatrine Hellstrand

Läs mer på; Londonmusikaler, The Guardian, The Telegraph

London Musikaler Reducerade biljetter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *