Biljetter till PSG i Paris

Det är ett sant nöje att skriva om att Ticmate nu kan erbjuda biljetter till Paris Saint-Germain, eller PSG, vilket är den vanligaste förkortningen för laget.

Samma dag som det stod klart att Zlatan flyttade från Milan till PSG började Kim på Ticmate dra i trådarna för att se till att vi kan sälja PSG-biljetter och att skapa en teknisk lösning för detta. Valet föll på den befintliga sajten, Parisbiljetter.se, eftersom det faktiskt inte finns tillräckligt med intressanta fotbollslag runt paris för att skapa en dedikerad fotbollssajt för staden, som Londonfotboll, Barcelonafotboll.se, eller våra övriga fotbollssajter.

Paris Saint-Germain är ett fotbollslag som håller på att gå från en ganska ointressant tillvaro till att bli ett topplag som vi kommer att få se i kommande Champions League-finaler. De nya ägarna, en grupp oljemiljardärer från Qatar, har öppnat plånboken och tränaren Carlo Ancelotti har under året värvat den ena stjärnspelaren efter den andra.

Vi är också glada över att se att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser på våra biljetter till PSG, och att det ser ut som att vi har en stabil och relativt generös tilldelning av biljetter.

Fotboll Paris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *