Barcelona – Real Sociedad

Den 19:e Augusti öppnar Barcelona säsongen 2012-14 hemma på Camp Nou. En dag som många Barcelona-bor ser fram emot. I en stad med ett enormt kulturarv så är det ändå fotbollslaget som är stadens stolthet och så fort spelschemat är färdigställt så kryssar Barcelona-borna in premiärdagen i kalendern.

Allting är dukat för seger, laget fortsätter att stärkas för varje år som går och 98 000 kommer att vara på plats. Dessutom så har Barcelona en ny tränare i form av Tito Vilanova och Real Sociedad ska inte vara ett stort hinder för att han ska ta sin första seger i ligan.
Tito har en relativt svår försäsong på sig att forma sin egen stjärnbild på denna stjärnhimmel han har i sitt omklädningsrum. Laget möter bland annat Zlatans nya lag Paris Saint-Germain och Manchester United på Nya Ullevi.

Sedan möter de Sampdoria i den årliga Gamper Trophy, som bara speciella inbjudna lag får delta i. Det är även matchen då truppen presenteras, under de tio åren som matchen har spelats så är det bara Juventus och Manchester City som vunnit. Kort efter det är det dubbelmöte mot Real Madrid i supercupen och om allting flyter på i de matcherna så blir mötet mot Real Sociedad en fest ingen vill missa.

Den som köper biljett till premiärmatchen mot Real Sociedad via Barcelonafotboll.se får en biljett till Gamper Trophy-matchen mot Sampdoria på köpet. Två bra fotbollsmatcher till priset av en med andra ord!

Barcelona Fotboll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *