Andreas Gyllander i Mamma Mia

I dag vill vi önska Andreas Gyllander ett stort lycka till i sin premiär som Sky i Mamma Mia på West End. Andreas har precis kommit hem från ett jobb i Dubai och det måste vara en rolig kontrast att nu få komma till en äldre teater som Prince of Wales Theatre i London där det verkligen luktar musikalhistoria i väggarna.

Mamma Mia är en riktigt inarbetad musikal och har spelats sedan 1999 i London och visst är det svårt att tröttna på denna fina och glada historia som utspelar sig i Grekiska övärlden. För att inte tala om den smittande ABBA-musiken.  En flicka med namnet Sophie ska gifta sig med Sky (spelad av Andreas Gyllander) och försöker till sin mors ovetande att hitta sin riktiga pappa kvällen före bröllopet. Detta för med sig att tre män ur Sophies mors förflutna bjuds in till ön som de inte besökt på länge.

Londonmusikaler.se kan du boka biljetter för att se Andreas Gyllander i Mamma Mia och vill du se fler Svenskar i West End kan vi varmt rekommendera Peter Jöback i rollen som Fantomen på Operan.

Stort lycka till i kväll Andreas!!!

/Ann-Chatrine Hellstrand

Se även Aftonbladet

London Musikaler

2 Replies to “Andreas Gyllander i Mamma Mia”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *