6 skäl till att inte sova i New York

New YorkListan över saker att göra i New York är till synes oändlig. Det är inte konstigt att NYC kallas ’staden som aldrig sover’. Det finns så mycket att se och göra, att du helt enkelt inte har tid att sova!

För att göra det enklare för dig har vi sammanställt 6 av våra mest populära upplevelser och produkter i New York.

Spara upp till 50% och få 6 goda skäl till att inte sova!

1. Aladdin the Musical

Det är inte för inte som Aladdin the Musical kallas för ”den nya Lejonkungen”! Denna makalösa nya Broadway-musikal är ett måste, och en god anledning till att inte stupa i säng tidigt!

2. Woodbury Outlet Shopping

Shopping i New York är som en dröm. Varför inte spara pengar på köpet? Se till att ta bussen till Woodbury outlet och spara på allt från designermärken till välkända varumärken! Du kommer definitivt att sova bättre efter en hel dag av shopping!

3. One World Observatory – gå före i kön

New York är världsberömd för sin fantastiska skyline. Vi rekommenderar starkt att se silhuetten vid solnedgången eller när mörkret har fallit! Njut av utsikten från stadens yngsta skyskrapa Freedom Tower och One World Observatory, den högsta byggnaden på det västra halvklotet. Med dina förbokade biljetter får du även gå före i köerna till en av New Yorks nyaste attraktioner!

4. FreeStyle Pass New York

Köp ditt FreeStyle Pass hemifrån och skapa ditt eget sightseeing-paket! Njut av 72 timmars sightseeing med de röda Hop-on Hop-off bussarna, och välj mellan tre eller fem valfria attraktioner. Du kan börja använda ditt pass när som helst inom en månad. Du har så mycket att se och göra att du knappt har tid att sova!

5. Eat and Play Card

Eat and Play-kortet är New Yorks enda rabattkort för turister som ger besparingar på i stort sett allt, från restauranger till attraktioner och från shopping till Broadway-föreställningar. Ett kort är giltigt för upp till 4 personer på 100 populära ställen på Manhattan och du sparar upp till 50%! Ju mer du använder kortet, desto mer sparar du, så det finns absolut ingen anledning att gå till sängs tidigt!

6. Top of the Rock

Utsiktsplatsen på toppen av Rockefeller Center, Top of the Rock, erbjuder exceptionell 360-graders utsikt över Manhattan och Central Park. Gå före i kön till denna populära NY-attraktion, det är bara att hoppa ombord på en av hissarna med glastak, för en spännande färd till Top of The Rock, där du hittar tre våningar med spektakulära vyer, inklusive det makalösa utomhusdäcket. Upplev New York på kvällen och avsluta dagen uppe i skyn innan John Blund tar dig med till drömmarnas land!

New York

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *