Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Pris från 967 kr

Häng med på en spännande och uppsluppen dag på Six Flags Magic Mountain. Med över 100 åkattraktioner är Six Flags Magic Mountain en av LA: s mest populära familjenöjesparker – så förbered dig på en heldag av rafflande åk! Boka biljetter här!

Magic Mountain stoltserar med några av USA: s häftigaste vattenrutschbanor och berg-och dalbanor t ex. ColossusViperFlashbackNinja och Goliath. Nya populära High Sierra Territory är en vinnare och barnen kan njuta av sina favoriter bland Warner Brothers tecknade figurer.

Biljetten du bokar här inkluderar entrébiljett och åkband samt bussresa tur- och retur.

Biljettkategorier:
Vuxenbiljett - för dig som är längre än 125 cm (49 inches)
Barnbiljett – för barn från 3 års ålder och kortare än 125 cm (48 inches)

Turens längd: ca. 9 timmar 

Bussen avgår kl. 09.30 från Starline Terminal vid Chinese Theatre (efter upphämtning av gäster vid hotellen).


VIKTIG INFORMATION: 

- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår en inträdesbiljett och åkband till Six Flags Magic Mountain SAMT bussresa tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Turen avgår från Starline Terminal vid Chinese Theatre kl. 09.30. Vid ankomst, är du fri att utforska nöjesparken på egen hand.
- Du ringer vår researrangör ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtnings tid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Biljettkategorier: Vuxenbiljett - för dig som är längre än 125 cm (49 inches) Barnbiljett från 3 års ålder och kortare än 125 cm (48 inches)
- Turen avgår dagligen kl. 09.30 mellan 22 mars – 1 september. Turen avgår lördag och söndag kl. 09.30 mellan 2 september – 21 mars.

Info

Six Flags Magic Mountain
Turen inkluderar hotelltransfer.
Se en komplett lista över hotell där upphämtning sker, på kartan nedan eller i texten till vänster.

Six Flags Magic Mountain
Öppettider
Dagligen 9.30 (22 mar-1 sep)
Lör&sön 9.30 (2 sep-21 mar)

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se lista över hotell där upphämtning sker, på kartan nedan eller i texten till vänster. Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst. Vi ber dig att vara på plats 15 min. före planerad upphämtnings tid.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen