Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

Pris från 972 kr

Åter igen öppnar Royal Horticultural Society och Chelsea Flower Show sina portar för de tusen och åter tusen trädgårds- och blomsterfantaster som varje år reser till London för att se och uppleva alla vackra blommor, trädgårdar och övriga utställningar på Chelsea Flower Show. 

Många anser att Chelsea Flower Show är den vackraste av Europas trädgårdsmässor, och säkert är att den är en av de bästa!

Chelsea Flower Show blir snabbt slutsålt och det är inte möjligt att köpa biljetter i entrén. Därför rekommenderar vi er att köpa era entrébiljetter innan ni reser hemifrån.

Vi säljer Full Day Tickets, vilket innebär att ni kan anlända till mässan vilken tid ni önskar och kan stanna till stängning.

OBS! När ni har slutfört er bokning skickar vi en e-biljett/voucher till er inkorg. Denna e-biljett ska ni byta ut mot era originalbiljetter hos vår agent i centrala London. Biljetterna kan hämtas tidigast dagen innan mässan eller samma dag från kl 09.30. Adress, öppettider och annan användbar information finner ni på den e-biljett/voucher som skickas till er omedelbart efter det att er bokning är bekräftad och betald.

Söker du biljetter till Chelsea FCKlicka här

Fantastiskt 4.7

4.7 Betyg från 3 kundrecensioner
Chelsea Flower Show

En upplevelse

Berndt, Brösarp
ONS, 08 JUN 2016
4.7
för den inbitne

krävs minst en heldag enormt stort och fina utställningsträdgårdar.

Richard, Ransta
TIS, 26 MAJ 2015
4.7
RHS - Chelsea Flower Show

Det var möjligen något dyrt pris, fast värt varenda krona om du är intresserad av trädgård och växter.
Fantastiskt upplevelse och härlig atmosfär.
Lätt att hämta biljetterna även om ett hotell beläget vid Oxsfordstreet var tvunget att hittas. Fast då kan du passa på att shoppa samtidigt.
Rekommenderar att du hämtar biljetterna dagen innan besöket och boka biljetter för en heldag, det tar flera timmar att gå igenom allt :)

Sofia, Falsterbo
MÅN, 25 MAJ 2015
4.7

Info

Chelsea Flower Show
Royal Hospital Road
London SW3 4SR
England

Chelsea Flower Show
Öppettider
Fredag 27 maj 2016, från 08.00 till 20.00,
Lördag 28 maj 2016, från 08.00 till 17.30.

Vägbeskrivning

Se på en karta, Chelsea Flower Show

Vägbeskrivning
Metro till Sloane Square Station.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen