• Trygg e-handel
  • 100 % säkra betalsystem
  • Betala i din lokala valuta
  • Över 3 miljoner sålda biljetter
Mest besökta städer
Biljetter till evenemang, London

London

Biljetter till musikaler och shower i West End, Londons sevärdheter och sightseeingturer, museum, flygplatstransfer och fotboll! Utbudet är stort hos Ticmate!

Biljetter till London

Biljetter till evenemang, Paris

Paris

Biljetter till cabaréer, sevärdheter, fotboll och många guidade rundturer i Paris. Se en show på Moulin Rouge, Lido de Paris eller Crazy Horse, besök Eiffeltornet, Louvren eller slottet Versailles. Köp dina biljetter till fotboll med PSG!

Biljetter till Paris

Biljetter till evenemang, Rom

Rom

Biljetter till guidade turer i Vatikanen, Sixtinska Kapellet och St Peters Kyrkan, Colosseum, Forum Romanum och det antika Rom. Njut av italienska delikatesser och viner eller häng med på en stadstundtur på en Segway! Fotbollsbiljetter till AS Roma och SS Lazio - säker online bokning!

Biljetter till Rom

Biljetter till evenemang, New York

New York

Boka biljetter till musikaler på Broadway och Manhattan sightseeing, upplev Gospel i Harlem och populära utflykstmål som Frihetsgudinnan, Ellis Island, Empire State Building och Woodbury Outlet.

Biljetter till New York

Om Ticmate

Ledande agent i Europa med biljetter till internationella evenemang!

Välkommen till Ticmate! Vi är ett svenskt företag som är aktivt i 40 länder på 6 kontinenter. Hos oss hittar du biljetter till evenemang och upplevelser i världens alla storstäder, från Dubai i öster till San Francisco i väster! Hos oss kan du beställa biljetter till sevärdheter, transfer, turistattraktioner, sportevenemang, musikaler, konserter, guidade turer med mera, och ha allt bokat och klart innan du åker hemifrån!

Vilken blir din nästa destination? Hitta och boka biljetter till dina upplevelser hos Ticmate!

Över 3 miljoner sålda biljetter

Till fler än 4 000 attraktioner i 26 städer

100 % säkra betalsystem

Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

Betala i din lokala valuta

Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Sök biljetter

4000+ produkter i 30 städer
 
 

 
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen

OK Vi använder cookies för att erbjuda den bästa möjliga kundupplevelsen på våra hemsidor utan att spara några uppgifter om dig.