Wien

Välkommen till Österrikes och den klassiska musikens huvudstad - Wien! Njut av en konsert på Orangerie Schönbrunn eller Hofburg Slott med musik av WA Mozart och Johann Strauss eller utforska staden och dess omgivningar på någon av våra omtyckta turer - med guide eller på egen hand. Här kan du läsa mer om vårt utbud av biljetter i Wien och enkelt och säkert boka online. Dina e-biljetter skickas till din inkorg.

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Slottskonsert på Orangerie Schönbrunn

Slottskonsert på Orangerie Schönbrunn

Njut av Klassisk Musik på Orangeriet vid Schönbrunn slott i Wien, med program av Wolfgang Amadeus Mozart och Johann Strauss. Köp biljetter till Orangerie Schönbrunn Slottskonserter här!

Från 460 kr
I Den Tredje Mannen's fotspår

I Den Tredje Mannen's fotspår

5.0
(1)

Boka biljetter till en promenadtur i filmen Den Tredje Mannens’ fotspår och upplev alla inspelningsplatser från den prisbelönta filmen. De flesta platser där scenerna filmades i Wien är fortfarande intakt så du bör inte missa denna spännande sightseeing! Köp biljett här!

Från 208 kr
Wienerwald och Mayerling

Wienerwald och Mayerling

Följ med på en vacker tur genom de södra delarna av Wiens skogsområde Wienerwald. Besök den romerska staden Baden, jaktslottet Mayerling och cistercienserklostret i Heiligenkreuz. Boka dina biljetter till Wienerwald och Mayerling här!

Från 208 kr
Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart

Rendezvous med Mozart vid Schönbrunn Schloss i Wien inkluderar ett besök på slottet, en god middag på Café-Restaurant Residenz och en härlig klassisk konsert med Schönbrunner Schlossorchester. Boka biljetter till Rendezvous med Mozart i Wien här!

Från 1794 kr
Wiener Residenzorchester

Wiener Residenzorchester

Vienna Residence Orchestra – Wiener Residenzorchester, Wiens kammarorkester, framför dagligen klassiska konserter, med musik av J. Strauss och W.A. Mozart, på Palais Auersperg! Boka biljetter här!

Från 460 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen