Wien

Välkommen till Österrikes och den klassiska musikens huvudstad - Wien! Njut av en konsert på Orangerie Schönbrunn eller Hofburg Slott med musik av WA Mozart och Johann Strauss eller utforska staden och dess omgivningar på någon av våra omtyckta turer - med guide eller på egen hand. Här kan du läsa mer om vårt utbud av biljetter i Wien och enkelt och säkert boka online. Dina e-biljetter skickas till din inkorg.

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
En Afton på Schönbrunn Slott

En Afton på Schönbrunn Slott

4.0
(3)

Välkommen till en oförglömlig Afton på Schönbrunn Slott i Wien! Kombinera din Schönbrunn sightseeing-biljett med en trevlig middag på Café-Restaurant Residenz eller en konsert med Schönbrunn Palace Orchestra på Orangerie Schönbrunn! Boka här!

Från 630 kr
Slottskonsert på Orangerie Schönbrunn

Slottskonsert på Orangerie Schönbrunn

Njut av Klassisk Musik på Orangeriet vid Schönbrunn slott i Wien, med program av Wolfgang Amadeus Mozart och Johann Strauss. Köp biljetter till Orangerie Schönbrunn Slottskonserter här!

Från 449 kr
Wiener Residenzorchester

Wiener Residenzorchester

Vienna Residence Orchestra – Wiener Residenzorchester, Wiens kammarorkester, framför dagligen klassiska konserter, med musik av J. Strauss och W.A. Mozart, på Palais Auersperg! Boka biljetter här!

Från 449 kr
Wiener Hofburg Orchester

Wiener Hofburg Orchester

Unna dig en oförglömlig kväll i "den klassiska musikens huvudstad" Wien! Lyssna till Wiener Hofburg Orchester i Redoutensaal eller Festsaal på Hofburg slott med program av Johann Strauss och W. A Mozart. Boka dina biljetter till Wiener Hofburg Orchester här!

Från 449 kr
Wien Hop-on Hop-off Sightseeing

Wien Hop-on Hop-off Sightseeing

5.0
(1)

Boka biljetter till Wien Hop-on Hop-Off Sightseeing, ett perfekt sätt att utforska staden på. Boka 1 eller 2 dagars biljetter som gäller på samtliga busslinjer, inklusive kryssning! Köp nu och få e-biljetten skickad till din inkorg!

Från 193 kr
I Den Tredje Mannen's fotspår

I Den Tredje Mannen's fotspår

5.0
(1)

Boka biljetter till en promenadtur i filmen Den Tredje Mannens’ fotspår och upplev alla inspelningsplatser från den prisbelönta filmen. De flesta platser där scenerna filmades i Wien är fortfarande intakt så du bör inte missa denna spännande sightseeing! Köp biljett här!

Från 203 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen