Attraktioner Rom

Här kan du läsa mer om våra arrangemang i vackra Rom. Boka dina biljetter till guidade turer i Vatikanen, Sixtinska Kapellet och St Peters Kyrkan, upplev Colosseum, Forum Romanum och det antika Rom. Njut av italienska delikatesser och viner eller följ med på en heldagstur till Pompei eller Florens. Är du intresserad av fotboll kan du boka dina biljetter till AS Roma och SS Lazio - säker online bokning!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Vatikanen på förmiddagen

Vatikanen på förmiddagen

4.5
(91)

Skippa köerna till Vatikanen! Utforska Vatikanens Museum och Sixtinska kapellet med auktoriserad guide. Besök Peterskyrkan på egen hand. Boka Vatikanen på förmiddagen, online och säkra din biljett till denna populära tur!

Från 521 kr
Colosseum - Gå före i kön

Colosseum - Gå före i kön

4.0
(1)

Boka biljetter hemifrån och gå före i köerna till Colosseum! Originalbiljetten (e-biljett) skickas direkt till din e-postadress och du kan utforska Colosseum, Forum Romanum och Palatinen i din egen takt.

Från 314 kr
Vatikanens museum, vatakomber & Peterskyrkan

Vatikanens museum, vatakomber & Peterskyrkan

4.5
(140)

Du bara måste besöka Vatikanens Museum, Sixtinska kapellet och Peterskyrkan med vatakomberna när du är i Rom! Om du bokar dina biljetter hemifrån, undviker du de långa köerna och kan gå direkt in!

Från 627 kr
Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

Gå före i köerna till två av de mest populära sevärdheterna i Rom - Vatikanen och Colosseum! Om du bokar prioriterade entrébiljetter till både Vatikanen och Colosseum här, sparar du 5% jämfört med att köpa dem individuellt. Gör som andra smarta resenärer, boka biljetter hemifrån!

Från 584 kr
Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Denna 2-i-1 biljett kombinerar en av våra mest populära guidade turer i Vatikanen (Inkl. Peterskyrkan) med en Fast Track-biljett till Colosseum, där du går före de ordinarie köerna. Colosseum biljetten ger dig även tillgång till Forum Romanum och Palatinen. Detta är ett mycket populärt biljettpaket, så se till att boka i förväg!

Från 839 kr
Vatikanen på eftermiddagen

Vatikanen på eftermiddagen

4.1
(27)

Gå före i köerna till Vatikanen! Utforska Vatikanens Museum och Sixtinska kapellet med auktoriserad guide. Besök Peterskyrkan på egen hand. Boka biljetter till Vatikanen på eftermiddagen - online, snabbt och säkert!

Från 404 kr
Det bästa av Rom - 3,5 h

Det bästa av Rom - 3,5 h

4.6
(42)

En guidad promenad i Rom där du upplever många av stadens höjdpunkter! Besök Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Fontana di Trevi och Piazza Navona. Gå före i köerna till de populära sevärdheterna och spendera din tid med att faktiskt utforska Rom!

Från 627 kr
Fiumicino Privat Flygtaxi

Fiumicino Privat Flygtaxi

4.8
(9)

Boka privat flygtaxi från Fiumicino Airport till ditt hotell i Rom. Det är enkelt och bekvämt, så varför försöka hitta en ledig taxi eller krångla med kollektivtrafiken? Det är bara luta sig tillbaka och njuta av färden till hotellet. Du kan boka enkel biljett eller tur- och retur.

Från 722 kr
Det bästa av Rom - 2 h

Det bästa av Rom - 2 h

4.3
(49)

Skippa de timmeslånga entréköerna till Colosseum och Forum Romanum! Njut av en guidad tur och lär dig mer om antikens Rom. Se till att säkra dina biljetter till denna bästsäljande tur!

Från 521 kr
Utökad tur i Vatikanen

Utökad tur i Vatikanen

Njut av en förlängd tur i Vatikanen, en utflykt med det där lilla extra! I en garanterat liten grupp besöker du museerna, Bramante-trappan, Sixtinska kapellet, Pinacoteca och Peterskyrkan. Denna guidade tur är ett måste för alla som letar efter en djupgående rundtur i Vatikanen och dess museum! Boka dina biljetter hemifrån och skippa de långa entréköerna!

Från 913 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen