Attraktioner London

Här finner du ett stort och varierande utbud av biljetter i London! Allt från guidade sightseeingturer och sevärdheter som Madame Tussauds, London Eye och Harry Potter Warner Bros. Studio till färgsprakande musikaler i West End och matchbiljetter till fotboll! E-biljetter till din inkorg!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.3
(423)

Köp dina biljetter hemifrån och du sparar både tid och pengar, du får skippar den långa kön till biljettkassan. Detta är ett exklusivt erbjudande för Ticmates kunder!

Från 282 kr
Disney's The Lion King - London

Disney's The Lion King - London

4.7
(163)

Se till att boka dina biljetter till den extremt populära musikalen The Lion King hemifrån! Historien om Simba berättas i en kombination av bländande iscensättning, mycket fantasifulla kostymer, masker och dockor i en otrolig musikupplevelse! Lejonkungen är en riktig familjeföreställning!

Från 658 kr
Phantom of the Opera - London

Phantom of the Opera - London

4.6
(195)

Andrew Lloyd Webbers mästerverk The Phantom of the Opera har spelats i London i över 25 år och fortsätter att glädja publiken på Her Majesty Theatre år efter år. Säkra dina platser till detta musikaliska mästerverk, boka biljetter hemifrån!

Från 448 kr
London Eye

London Eye

4.2
(157)

Hoppa över kassan till biljettkön med förbokade biljetter till London Eye! Upplev en av Londons främsta sevärdheter och njut av en fantastisk utsikt över London från toppen av London Eye! Spara nästan 20% av priset jämfört med vid ingången. E-biljett till din inkorg! Boka online.

Från 219 kr
Mamma Mia - London

Mamma Mia - London

4.7
(124)

Musikalen Mamma Mia ska upplevas i originalstaden London! Med ABBA som står för musiken, kan du göra dig redo för en musikal fylld med medryckande hits! Beställ dina biljetter online!

Från 399 kr
Gatwick Express

Gatwick Express

4.4
(317)

Ta Gatwick Express från flygplatsen Gatwick till Victoria Station i centrala London! Boka dina biljetter hemifrån och hoppa direkt på tåget. Resan tar bara 35 minuter. Boka online och få din e-biljett till din inkorg.

Från 232 kr
Visitor Oyster Card

Visitor Oyster Card

4.7
(228)

Ett Visitor Oyster Card är det bästa och billigaste resekortet laddat med "reskassa", för resor med Londons tunnelbana och röda bussar i alla zoner! Kortet är opersonligt och barn under 11 år reser gratis! Kortet skickas hem till din brevlåda innan du reser till London!

Från 294 kr
Thriller Live

Thriller Live

4.5
(152)

Upplev succéshowen Thriller Live i London! Det är en festlig konserthyllning till Michael Jackson och Jackson 5, fylld med alla stora hits! Boka dina biljetter hemifrån och gör dig redo för moonwalking, popmusik och en magisk atmosfär!

Från 353 kr
Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Harry Potter & Warner Bros. Studio - London

4.7
(46)

Besök Warner Bros. Studios utanför London och se utställningen The Making of Harry Potter™! Följ med bakom kulisserna och utforska scenuppsättningar, installationer, kostymer och rekvisita från filminspelningarna. Pris inkl. entrébiljett samt t/r resa med buss från London.

Från 825 kr
Les Miserables

Les Miserables - London

4.8
(39)

Upplev den internationella och prisbelönta musikalen Les Miserables i Londons West End! Denna klassiska musikal är en episk berättelse om passion och förstörelse, mot bakgrund av en nation i klorna på revolutionen. Se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 399 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen