Amsterdam

Här finner du det senaste utbudet av biljetter till sevärdheter, sightseeing och kanalturer i Amsterdam! Upplev Amsterdams kanaler på någon av våra populära kanalturer, besök Amsterdam Dungeon och Madame Tussauds Amsterdam eller varför inte utforska staden på en Segway? Det finns något för alla smaker!

Populärast
Sortera efter
A-Ö
Pris
Betyg
Hop On Hop Off - Amsterdam City Sightseeing

Hop On Hop Off - Amsterdam City Sightseeing

Utforska vackra Amsterdam i din egen takt med de populära Hop On Hopp Off Amsterdam City Sightseeing-bussarna. Du kan hoppa av och på när du vill och som det passar dig. Det kommer alltid en buss till…

Från 225 kr
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

3.5
(2)

Besök de populära vaxdockorna på Madame Tussauds Amsterdam och se dina favoritkändisar "på riktigt". Träffa Adele, Barack Obama, James Bond, Lady GaGa, Justin Bieber och många fler hos Madame Tussauds Amsterdam!

Från 225 kr

Ajax Amsterdam vs. FC Groningen

SÖN, 04 DEC 2016, på Amsterdam ArenA

Från 547 kr
Amsterdam Pizza Kryssning

Amsterdam Pizza Kryssning

Familjefavoriten - Amsterdam Pizza Kryssning! Upptäck stadens berömda sevärdheter längs kanalerna medan ni njuter av pizza och glass på denna roliga kanaltur! Boka biljetter till Amsterdam Pizza Kryssning här!

Från 274 kr
Sightseeing med buss

Sightseeing med buss

Följ med på en guidad stadsrundtur i vackra Amsterdam och se stadens många höjdpunkter! I turen ingår ett foto stopp vid en ikonisk väderkvarn på floden Amstel och ett besök på en diamant fabrik. Missa inte denna populära sightseeing - boka dina biljetter redan idag!

Från 274 kr
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

4.3
(4)

Van Gogh-museet i Amsterdam innehåller den största samlingen målningar av Vincent Van Gogh i världen, och är en verkligt unik upplevelse. Van Gogh-museet är ett måste när du besöker Amsterdam. Boka dina biljetter till Van Gogh Museum i Amsterdam här!

Från 186 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen