Tredje Rikets Berlin - Cykel Sightseeing

Tredje Rikets Berlin - Cykel Sightseeing

Pris från 292 kr

På turen Tredje Rikets Berlin cykel sightseeing utforskar vi Berlin - en gång huvudstad i Nazi Tyskland. Vi ser bland annat de tidigare judiska kvarteren, nazi bunkers och motståndsrörelsens monument. Boka biljetter online här på sidan! 

Denna cykeltur körs till stora delar genom Berlins vackra parker. I lugnt tempo cyklar vi ca 14 km på runt 5 timmar. Vid slutet av turen kommer du att förstå de omständigheter som tillät en galning som Hitler att erövra makten i Berlin 1933.

Under cykelturen Tredje Rikets Berlin får du se och lära dig mer om bl a området där judiska affärer och butiker förstördes under den ökända Kristallnatten samt se den monumentala Nya Synagogan som överlevde denna ödesdigra natt. Se de förstörda resterna av Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche och Berlins gamla Centralstation, som båda står kvar som dystra påminnelser av krigets grymma framfart. Besök en av de få kvarvarande skyddsrummen som användes vid flygangreppen under slaget om Berlin! Hedra motståndsrörelsen mot Tredje Riket vid the July 20th 1944 Memorial.

Vi stannar till för lunch på en lämplig plats längs vägen, förhoppningsvis på en typisk Beer Garden.  OBS! Mat och dryck ingår INTE i priset.

Berlin är en stor stad och även ganska platt, vilket gör den till den perfekta staden att utforska med cykel. Så följ med på vår Cykel Sightseeing och se Berlin på det bästa och roligaste sättet - från en cykelsadel!

Viktig information:
- Guidning på engelska.
- Turen varar ca 5 timmar.
- Starttider:
* April-oktober: onsdag, fredag och lördag kl 10.30.

- Mat och dryck ingår inte i priset.
- Vänligen anpassa kläder efter väder, cykelturen går i alla väder! Regnponcho finns att hyra för 1€ st.
- Om barn deltar på turen måste de kunna cykla själv.
- Tredje Rikets Berlin Cykel Sightseeing börjar och slutar vid TV-tornet på Alexanderplatz i Berlin.

Info

Tredje Rikets Berlin - Cykel Sightseeing
Berlin Fat Tire Bike Tours,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlin

Tredje Rikets Berlin - Cykel Sightseeing
Öppettider
April-oktober: mån, tors, lör & sön kl 10.30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
S-bahn / U-bahn Alexanderplatz Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen