Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz

Pris från 1034 kr

Upplev tre av San Franciscos bästa sevärdheter: den vackra skogen Muir Woods, den charmiga kuststaden Sausalito och den ökända Alcatraz Island.

Morgon: Muir Woods och Sausalito. **
Börja dagen med en resa till Muir Woods och Sausalito, inklusive ett foto stopp vid Golden Gate-bron. Det är en 4-5 timmars tur, varav drygt två timmar spenderas i den hisnande vackra skogen Muir Woods. Här växer coastal redwood träd, några av världens högsta träd. Här har du möjlighet att ta en promenad i den magnifika skogen eller bara insupa denna fantastiska plats. Under december och maj kan du kanske till och med få se laxen leka uppströms! Det är verkligen spektakulärt! Turen är perfekt för de som vill utforska skogen i sin egen takt. På vägen tillbaka kör vi igenom den charmiga staden Sausalito, och om tiden tillåter, gör vi ett stopp så att du kan promenera längs vattnet i denna vackra kuststad, fylld med boutiquer och konstgallerier.

Eftermiddag: Alcatraz Island **
Avsluta dagen med ett besöka i mest kända fängelset i USA:s historia, på ökända fängelseön Alcatraz i San Francisco bukten. I denna minnesvärda tur ingår en 45-minuters inspelad presentation, "Doing Time: The Alcatraz House Tour", av vakter och fångar som bott och arbetat på ön. Det tar mellan 2-2,5 timmar att göra hela rundturen. Färjan avgår var 30:e minut. 

** Note: on some dates the Alcatraz visit is in the morning and the Muir Woods & Sausalito tour in the afternoon!

Entré till Muir Woods National Monument ingår EJ i priset (ca $ 7 per person, barn fri entré).

Höjdpunkter:
- Ca 2 timmar i Muir Woods (entré till Muir Woods National Monument ingår ej, ca $ 7 per person, barn fri entré).
- Ca en timme i Sausalito
- Biljett till Alcatraz Island
- Fotostopp vid Golden Gate-bron

VIKTIG INFORMATION:
- Din bokning är ”på förfrågan”, så det kan ta upp till 4 dagar innan vi kan bekräfta din bokning. När din bokning är bekräftad skickar vi dig din voucher/e-biljett till din e-postadress som en bifogad PDF-fil. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- Turen inkluderar gratis transfer från ditt hotell, om det ligger i närheten av Union Square och Downtown-området. Tiden för upphämtning står angiven på din PDF-voucher. Om du inte bor på ett hotell i detta område blir du istället hänvisad till att möta upp vid en samlingsplats så nära ditt hotell som möjligt, adress och tid står angivet på din PDF-voucher.
- Vi är tillbaka i San Francisco och Alcatraz Landing Pier 33, ca 13.00, och du hämtar dina Alcatraz biljetter i biljettkassan. Avgångstiden till färjan är förbokad för en viss tid och är inte flexibel. Du får din exakta avgångstid till färjan av din busschaufför/guide under resan från Muir Woods, vanligaste tiden är mellan kl. 13.30 till 15.30.
- Barn biljetter för barn under 11 år.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Alcatraz

Alcatraz var en upplevelse att se. Allt fungerade perfekt biljetter fanns där ni sa att dom skulle finnas.

Rolf, Eskilstuna
TIS, 15 DEC 2015
5.0

Info

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz
Hoteltransfer, Muir Woods, Sausalito & Alcatraz är inkluderat i priset.

Muir Woods, Sausalito & Alcatraz
Öppettider
Hämtning från ditt hotell sker mellan kl 07.30 och 08.30.
Alcatraz Island är mycket populär, så boka i god tid!

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Turen inkluderar transfer från alla hotell i Downtown San Francisco och Fisherman's Wharf-området. Om du inte bor i dessa områden, möter du upp vid researrangören Extranomical Tours kontor.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen