Harry Potter - bakom kulisserna på Warner Bros. Studios

Harry Potter & Warner Bros. Studio - London

Pris från 844 kr

Se hur Harry Potter-filmerna blev till på Warner Bros. Studio's "bakom kulisserna på Harry Potter"-museum utanför London! En favorit bland alla familjer och Harry Potter-fans! 

Höjdpunkter:
- Paket inkl. bussresa t/r från London & entrébiljett
- 2,5-3 timmar på Warner Bros. Studios 
- Se rekvisita, kostymer & scener från Harry Potter-filmerna
- Besök Platform 9 ¾ & låt dig fotograferas med en bagagevagn
- Kliv ombord på Hogwarts expressen

Bakom kamerorna på de populära Harry Potter-filmerna 
Nu har du chansen att få alla hemligheter avslöjade genom att följa med på en busstur från London till det populära Harry Potter-museet och utställningen vid Warner Bros. Studios. Häng med bakom kulisserna och utforska scenuppsättningar, installationer, kostymer och rekvisita på denna unika utställning! 


Vad ingår i biljettpaketet?
I paketet ingår bussresa tur och retur mellan London och Warner Bros. Studios utanför Watford i nordvästra London, samt inträdesbiljett till den populära utställningen. Tiderna (08.45, 10.30 eller 13.00) avser bussens avgångstid från London Victoria, samling 10 min före avgång. Detaljerad information står på din e-biljett.

Om du är en sann Harry Potter fan, då är detta en upplevelse för dig! 

Hogwarts Express & Plattform 9¾
Nu har du chansen att posera med en bagagevagn när den försvinner genom plattformens vägg. Du är välkommen ombord på Hogwarts Expressen. Du kan vandra längsmed tågvagnarna och provsitta inne i en av de vagnar som användes vid filminspelningarna - komplett med fönster som demonstrerar hur man gjorde de ikoniska tåg-scenerna i filmerna, som när Harrys chokladgroda släpptes lös och dementorerna angrep.

NYHET: Utforska Den förbjudna skogen vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom
Upplev den spännande nya delen av den permanenta utställningen. Den förbjudna skogen är strikt förbjuden för Hogwarts elever, men nu uppmanas alla som besöker Warner Bros. Studios Harry Potter-museum att trotsa professor Dumbledores order och istället vandra i Harrys, Rons och Hermoines fotspår, djupt in i Den förbjudna skogen.

Hur får jag mina biljetter?
Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London! 

Notera: I högsäsong kan vi behöva få bekräftelse från vår leverantör i London innan vi kan bekräfta platstillgången. Detta tar vanligtvis inte mer än 24 timmar. Läs mer om biljetter "på förfrågan" här

Var startar turen?
Turen börjar vid Evan Evans Tours vid Vauxhall Bridge, Victoria eller Victoria Coach Station i London. Mer utförlig information på din voucher/e-biljett. Tiderna (08.45, 10.30 eller 13.00) avser bussens avgångstid från London, samling 10 min före avgång. Turen slutar vid Victoria Station.

Hur lång är turen?
Turen är ca 6 ½ timme inkl. bussresa från och till London. Du spenderar ca 2-3 timmar i Warner Bros. Studio.

Finns det biljetter för barn?
Ja, barnbiljetter finns tillgängliga för barn mellan 3-15 år. Barn 0-2 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Viktig information:
- Detta är inte är en guidad tur. Paketet inkluderar bussresa t/r London samt entrébiljett till Warner Bros. Studios - en självgående turistattraktion!

Fantastiskt 4.7

4.7 Betyg från 46 kundrecensioner
Fullkomlig fullträff

Bra arrangerat, med transfer och biljetter. God tid på oss inne på Touren.

Annika, Upplands väsby
TIS, 07 JUN 2016
4.7
Harry Potter

Det var en lång bussresa dit, men det var det värt. Speceillt för ett 10-årigt fan som var med mig.

Elisabet, Stockholm
MÅN, 09 MAJ 2016
4.7
Fantastisk upplevelse!

Harry Potters värld var lika fantastisk som vi trodde! Man ska planera in många timmar här!
Vi åkte med Evan Tours' som var allt annat än imponerande och deras dåliga planering och förseningar gjorde att vi fick alldeles för kort tid på plats. Rekommenderar därför andra att antingen ta sig dit på egen hand eller boka med en arrangör med bättre struktur.

Wenche, Vaxholm
ONS, 06 APR 2016
4.7
HARRY POTTER

Barnen tyckte det var spännande och kul besök på det stora hela.
Dock blev 3 timmar för kort. Vi han inte äta någon lunch på den tiden.
Och när det gällde att flyg kvast så var det först kö till kvastarna, sen var det strul när vi kom fram och skulle köpa filmen. Personalen hade tappat bort den, så vi fick gå tillbaka och filma om.
När vi skulle hämta filmen till barn nummer 2 vid utgången så hittade de inte den filmen heller, så vi fick gå tillbaka hela vägen och filma om den filmen också! Det blev stressigt och barnen blev besvikna och ledsna över att det blev så omständligt allt och lite osmidigt.
Allt strul gjorde att vi missade våran buss tillbaka till London.
Efter mycke diskusioner med personalen så fick vi till slut ta en Warner Bros buss till närmsta tågstation och sen köpa biljetter till tåget och ta tåget till London i stället.
Lite trist, men annars gillade barnen 7 och 11 år studion. 11- åringen var den som hade störst behållning av upplevelsen.
Vi hade dock en rolig och tillmötesgående busschaufför när vi reste dit!

Elisabet, Bromma
TOR, 24 MAR 2016
4.7
Helt Magiskt

En upplevelse du inte vill missa. Helt fantastiskt. Bra personal (som verkligen brinner för sitt jobb). Bra struktur. Allt va väldigt bra. Passar för de stora som små. Åk dit!!! Värt varenda öre!

Veronica, Vällingby
TIS, 16 FEB 2016
4.7
En fantastisk upplevelse

Alla som älskar Harry Potter kommer att älska det här muséet. Man kan gå runt hur länge som helst och bara häpnas över alla detaljer i varje scen i filmerna. Personalen är otroligt kunnig och glada och verkar älska sina jobb. Man blir bara lycklig när man är där!

Susanne, Skara
TIS, 09 FEB 2016
4.7
Måste upplevas

Ett måste för alla Harry Potterfans

Anna-karin, Gävle
ONS, 03 FEB 2016
4.7
Helt fantastiskt !

Besöket var helt fantastiskt, bekvämt med bussresan dit och hem och tre timmar där var helt lagom.
Kan bara rekommendera detta för alla vuxna som barn.

Åse, Lerum
ONS, 13 JAN 2016
4.7
Hogwarts in the Snow - 27 november

Svårt att sätta några ord på det hela mer än att jag kan rekommendera det. Det kostar men det är värt pengarna då även transport ingår och chauffören hämtar ut biljetterna åt alla . Man behöver inte göra så mycket själv mer än att uppleva. Tidsmässigt så blir 3 timmar nästan för lite. En timma till skulle inte vara fel. Vi hade tur att komma dit tidigare då trafiken var snäll så vi hade mer än 3 timmar att uppleva. En bonus om man besöker dem mellan 13 nov - 31 jan är att de kör jultema och visar saker som de tydligen inte visar annars. Vi var där efter 10.00 och då var det inte lika mycket folk (åtminstone för oss) så man behövde aldrig trängas.

Pierre
TIS, 01 DEC 2015
4.7
Värt varenda krona!

Vi var en familj från ålder 8 till 42 och alla njöt varenda sekund. Vi var där i tre timmar men kunde ha gått där i någon timme till. Vi fick lite bråttom på slutet. Ett fantastiskt besök. Det bästa på hela Londonvistelsen!

Cecilia, Knivsta
ONS, 05 AUG 2015
4.7
Storslaget!

En fantastisk upplevelse för båda stora och små! Roligt och imponerande.

Pia, Stockholm
ONS, 03 JUN 2015
4.7
Suveränt

Ett mycket fint besöksmål som fungerar utmärkt att beställa i förväg. Besöksmålet ligger en bra bit från centrum och bussresan som ingår när man beställer fungerar utmärkt. Är man riktigt intresserad av Harry Potter kan tiden vara i snävaste laget då det finns hur mycket som helst att se på.

Thomas, Örkelljunga
MÅN, 25 MAJ 2015
4.7
En upplevelse

Här finns det mesta ett äkta Harry Potter-fan kan önska sig. MEN ganska mycket folk och trångt överallt.

Anneli, Kristianstad
ONS, 06 MAJ 2015
4.7
Besök i april

Jag och min sondotter var på Harry Potter studion på vår resa till London. Jag bokade online före resan och allt fungerade felfritt! Vi hade en toppendag och det är verkligen värt ett besök!

Bodil, Kinna
TIS, 14 APR 2015
4.7
Super!

Jag och min pojkvän (som är fantast) hade det väldigt bra på Warner bros!
Det som var klurigt var det här med biljetten för vi tänkte att man kanske kunde byta in det där A4:at mot biljetter redan dagen innan så man slapp stressa, men nej. Alla ni som köper biljetter i förväg: var i god tid vid Victoria Coach Station! Där finns det ett litet bås för Evans Evans Tours som man då åker med och där visar du helt enkelt A4:at du skrivit ut, de säger ungefärlig tid bussen går och ger vidare information.
Vår bussresa gick ganska snabbt, dock så fick vi biljetter som gällde först ca 45min efter att vi kom dit så vi fick spendera en del tid i shoppen (vilket inte gjorde oss så mycket). Sen hann vi bara gå 1,5h på själva visningen innan bussen gick tillbaka till London vilket var lite synd då vi fick stressa oss igenom allt. Men ändå ett mycket sevärt resemål för fantasterna och för att komma bort från storstadsstressen.

Josefine, Gävle
TIS, 17 MAR 2015
4.7
Harry Potter

Det fungerade utmärkt. Väldigt smidigt och bekvämt! Rekommenderas varmt!!!

Meri, Västerås
TIS, 03 MAR 2015
4.7
Mycket lyckad tur till Harry Potter!

Väldigt smidigt att boka i förväg hemifrån, eftersom det verkade som många av dessa turer snabbt blir fullbokade. Jättebra resa med buss ut till studion, ca 3, 5 timme att fritt spendera därinne, och sedan bussen tillbaka till London där man fick flera alternativa avstigningsställen. Denna tripp rekommenderas!

Lena, Norrtälje
MÅN, 02 MAR 2015
4.7
Trafikkaos

Själva besöket på Harry Potter var helt fantastiskt. Bussresan dit på morgonen gick helt OK (smidigt att bli transporterad ända fram). Hemvägen var desto mer kaotisk då trafiken i Londons innerstad inte var så framkomlig. Vi blev dock ändå avsläppta centralt - så det löste sig till slut.

Brita, Örebro
FRE, 20 FEB 2015
4.7
Kanonbra

Tre helnöjda ungar. Och intressant även för oss vuxna, som varken läst böckerna eller sett filmerna

Ann-catrin, Stockholm
FRE, 20 FEB 2015
4.7
Fantastisk Upplevelse

Smidigt och lätt fastän det var tung Londontrafik tog vi oss ut till Harry Potter studion. Där fick vi tre timmar på oss att gå runt och uppleva Harry Potter och Hogwarts underbara värld. En fantastisk upplevelse! Sedan blev vi tryggt körda tillbaka till Victoria Station.

Åsa, Östersund
SÖN, 01 FEB 2015
4.7
Sevärt!

Vi var inte alls Harry Potter-fans före besöket, men har nästan blivit det efter... Finns något att se för alla, i vårt fall både en vuxen och två killar (9 och 12 år).

Ulrika, Djursholm
ONS, 07 JAN 2015
4.7
Excellent

Excellent, World Class service

Adam, Trollhättan
TOR, 11 DEC 2014
4.7
Harry Potter

Helt magiskt, ett måste om man sett alla Harry Potterfilmer.

Christina, Värnamo
ONS, 10 DEC 2014
4.7
Resan

Resan var bedrövlig ! Ständig försening från avresan och till hemresan. Chauffören var tydligen tvungen att stanna och röka under färden !!??

Besöket på Studion var jättebra !

Lars håkan, Västerås
TOR, 30 OKT 2014
4.7
Fantastisk upplevelse

Mycket trevligt man hittar alla detaljer från alla filmerna.

Hans, Nol
MÅN, 20 OKT 2014
4.7
Gryyymt helt enkelt

Bra att bokat i förväg och ingen kö till bussen. Harry Potter besöket i sig var helt otroligt, väl värt pengarna.

Kerstin, Knivsta
LÖR, 18 OKT 2014
4.7
Amazing

Harry Potter Studio Tour var helt magisk! Ett absolut måste för alla som kallar sig själva för Harry Potter fans. Allt du ser på utställningen, från skoluniformer till trolls tackar och hela vägen till fullskaliga rum och varelser, är äkta och användes av skådespelarna i filmerna . Inga kopior. Man får se allt ifrån ikoniska rum såsom stora salen och fumbled kontor, till radiostyrda varulvar och massor med material från samtliga filmer.
Dock rekommenderar jag inte ticmate.com eftersom de bokade in mig på en tur som inte fanns och när jag frågade om hur de skulle lösa det så sa de att de skulle höra av sig när de visste men det gjorde dem inte. Jag fick ta reda på allt själv. Dålig kundbemötning.

Jonas, Skellefteå
TOR, 02 OKT 2014
4.7
Allting fungerade jättebra!

Jag kan verkligen rekommendera Londonbiljett.se.
Köpte biljetter till Harry Potter inspelningsstudio, till en musikal och även till tåget mellan Gatwick och London.
Allting fungerade jättebra, biljetterna mailades i tid och detta var en smidig och bra lösning för oss.
Suzana

Suzana, Eslöv
ONS, 24 SEP 2014
4.7
Mitt barnbarn o jag iLondon

Fantastisk upplevelse.

Inga-lill, Heby
FRE, 15 AUG 2014
4.7
Fabulous!

Resans höjdpunkt enligt vår 15-åriga dotter som är en sann Harry Potter fan. Vi var lite oroliga för att tiden skulle bli knapp inne på museet. Med facit i hand fick vi 3.5 h vilket räckte gott och väl. Vi hann flyga kvast :-). Kändes aldrig trångt inne på museet.

Maria, Malmö
MÅN, 11 AUG 2014
4.7
Missa inte detta

Smidigt att boka hemifrån, allt buss o biljetter. Allt funkade så smidigt. Lite otydligt skyltat var bussen gick från Victoria station men vi hittade den i alla fall. Vi var där i mycket god tid.

Christina, Enhörna
LÖR, 09 AUG 2014
4.7
Harry Potter

Om man gillar Harry Potter är detta ett måste när man är i London. Det var verkligen kul att se t ex stora salen med dukade långbord. Kostymer, peruker, all rekvisita. Allt är autentiskt och kommer från filmerna. Att se hur det gått till, från teckningar till modeller till färdig film.

Anne-marie, Göteborg
FRE, 08 AUG 2014
4.7
Toppen!

Sännande att se allt på riktigt från filmerna och se hur man skapat alla scener

Carina, Järfälla
SÖN, 06 JUL 2014
4.7
Harry Potter

En upplevelse som både får ris och ros. Själva studion var toppen, både vuxna och barn hade det väldigt bra! Själva resan var mindre bra. Bussen var en halvtimme försenad. En guide och en chaufför som skrattade och flamsade med varandra kändes väldigt oseriöst. Som tur var gick guiden av efter det att alla passagerare plockats upp. Vi var framme vid studion en timme senare än beräknat. På grund av förseningen fick vi mindre tid i själva studion, vilket skapade en känsla av stress, då man ville uppleva så mycket som möjligt.

Maria, Borås
LÖR, 28 JUN 2014
4.7
Intressant upplevelse

En upplevelse som tog 6 tim inkl restid. Skönt att ha bokat hemifrån då de flesta turer verkar ha varit fullbokade. En resa som "är ett måste" om man är Harry Potter fan.

Lena, Hedesunda
FRE, 27 JUN 2014
4.7
Inga sittplatser på Evan Evans vilket man ville ha då man mestadels går i London och kan vara ganska trött. Turen var kanon. Allt var bra i övrigt !!

Peter, Västerås
LÖR, 21 JUN 2014
4.7
Harry Potter & Warner Bros. Studio

Smidigt att åka med buss ut till området eftersom det ligger en timmas bussresa från centrala London. Busschauffören guidade och var riktigt underhållande. Det var inga svårigheter att fördriva tre timmar på Harry Potter & Bros. Studio då det finns imponerande mycket material och studiomiljöer att ta del av. Man fascineras av att inga detaljer har lämnats åt slumpen och vilken enormt hantverk som ligger bakom filmerna!

Anette, Falköping
FRE, 20 JUN 2014
4.7
Trevligt och smidigt besök hos Harry Potter!

Helt enkelt bäst!
Smidigt att boka hemifrån. Helt fantastiskt att se hur de gjort filmerna om HP.

Inger, Karlstad
FRE, 25 APR 2014
4.7
Nöjd

Både jag och min 17 åriga dotter är riktigt nöjda med vår tripp till Harry Potter.

Eleonor, Nol
ONS, 09 APR 2014
4.7
Harry Potter Studios

"Best day ever" sa min 9-årige son - och det var verkligen en rolig upplevelse för hela familjen.

Däremot var maten inget vidare i restaurangen!

Lotta, Alingsås
ONS, 19 MAR 2014
4.7
Harry Potter och Warner Bros

Studion är ett "måste" för alla Harry Potter fans då man är i London! Önskar dock att det fanns fler "aktiviteter" i studion: att göra för barn. Det var mycket att "bara se". Vidare var det lite dyrt att äta där.
Smidigt att boka i förväg via Londonbiljett.se. Det var bara att visa upp sin biljett i bussen som jag skrivit ut hemma i Sverige! Inga problem!
Önskar att ni har en karta på web-siten där det framkommer var bussen går ifrån.

Ulrika, Enköping
TOR, 20 FEB 2014
4.7
En fantastisk tur för alla åldrar!

Besöket på studion är verkligen så fantastiskt som man vill det ska vara! Jag som är mormor hade lika kul som barnbarnet 11 år. Förutsättningen är förstås att man sett åtminstone några filmer. Tyvärr fungerade inte själva transporten så bra. Bussen var 20 minuter sen och sedan åkte vi och hämtade folk på andra platser i det tätt trafikerade och köiga London. Några personer kom inte med bussen vid ett stopp, så vi fick vända tillbaka. Detta gjorde att resan ut till studion tog två timmar och vi fick kortare tid på oss därute. Det var synd, redan 3,5 timmar är lite för kort eftersom det är köer för att komma in och sedan till att få prova flyga kvast. Detta fick vi skippa tyvärr.

Gunilla, Nacka
MÅN, 21 OKT 2013
4.7
Så smidigt!

Jag bokade turen i förväg och det var hur smidigt som helst! Det var också trevligt att komma bort från storstaden en stund (jag och min syster stannade i London i en vecka)! Studio-touren var jätterolig att gå, att se allting från filmen kändes magiskt.

Madeline, Huddinge
FRE, 06 SEP 2013
4.7
Bör inte missas

Fantastiskt fin upplevelse. Kulisser, kostymer, modeller från filmerna. Den som trodde att allt är datoranimerat misstar sig! Mycket trevlig och kunnig personal som svarar både barns nyfikna frågor och den verkliga nördens djupa.
Dessutom väldigt smidigt att köpa genom Londonbiljetter eftersom resan ut (1h) ingår. Medför tyvärr att tiden blir begränsad, en verklig Harry Potter nörd vill gå runt längre, en barnfamilj klarar sig säkerligen utmärkt med 3 timmar.

Viktor, Jönköping
ONS, 31 JUL 2013
4.7
positivt överraskad

det var ett häftigt ställe.

för att vara lagomt intresserad av harry potter så vart jag riktigt överraskad, riktigt coolt ställe och snyggt gjort.
funka jättebra med bokningen härigenom och de skötte allt åt oss efter att vi satt oss på bussen

kanon

Christian, Boden
LÖR, 18 MAJ 2013
4.7
Lite tid

Enkelt att boka biljetterna och enkelt att hitta platsen vi skulle åka ifrån, dock så kändes 3 timmar lite kort.

Tomas, Valskog
LÖR, 05 SEP 2015
4.7

Info

Harry Potter - bakom kulisserna på Warner Bros. Studios
Researrangör: Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London

Harry Potter - bakom kulisserna på Warner Bros. Studios
Öppettider
Buss avgår från London, dagligen kl 08.45, 10:30 & 13.00

Vägbeskrivning

Se på en karta, Harry Potter - bakom kulisserna på Warner Bros. Studios

Vägbeskrivning
Närmaste station: Victoria Station & Victoria Underground

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen