Eiffeltornet - Gå före i kön

Eiffeltornet - Gå före i kön

Pris från 206 kr

Gå före i kön till Eiffeltornet! Med förbokade entrébiljetter kan du överlista andra turister och undvika de timslånga köerna på plats. Ta hissen upp till toppen och njut av den fantastiska panoramautsikten över Paris!

Höjdpunkter:
- Gå före i kön till Eiffeltornet och spara tid
- Stanna i Eiffeltornet så länge du önskar
- Entrébiljett med priority access till 2:a våningen
- Möjlighet att besöka Eiffeltornets topp 

Spara tid – skippa köerna med förbokad entrébiljett
Allt du behöver göra är att boka dina biljetter online hos oss och ta med din e-biljett till Paris. På dagen för besöket möter du upp med en representant från Blue Fox Tours intill Eiffeltornet och byter din e-biljett mot originalbiljetter med priority access. Du blir eskorterad till förköpsentrén, så att du kan gå före i kön och direkt till hissen och använda din tid till att utforska Eiffeltornet istället för att stå i kö!

Dina biljetter ger till prioriterad entré till 2: a våningen i Eiffeltornet, så att du går före i kön. Om du vill kan du på 2: a våningen köpa ytterligare en biljett till toppen (3: e våningen) och fortsätta upp på egen hand. Förbered dig på köer om du önskar köpa biljetter till toppen i kassan på 2: a våningen.

Med mer än 7 miljoner besökare årligen, är Eiffeltornet ett av de mest välbesökta monumenten i hela världen. Du kommer definitivt uppskatta att spara 2-4 timmar av din vistelse i Paris med denna endast entré-biljett, där du undviker de ofta enorma köerna!

Kom i tid!
Din biljett är endast giltig bokat datum och tid. Om du kommer för sent kommer du inte in! 

Om du vill se mer av Paris på en sightseeingtur med buss innan besöket i Eiffeltornet, kan vår populära tur Eiffeltornet - skippa köerna & Sightseeing Paris vara något för dig!

Hur får jag mina biljetter?
När din beställning är bekräftad skickas din e-biljett direkt till din e-postadress. E-biljetten skriver du ut och tar med till Blue Fox personal.

Hur länge kan jag stanna i Eiffeltornet?
Du kan stanna så länge du önskar och så länge Eiffeltornet har öppet för besökare.

Finns det barnbiljetter?
Nej, men barn under 4 år följer med gratis i sällskap med vuxen betalande.

NB:
Under EURO 2016 (1 juni – 10 juli 2016) råder, av säkerhetsskäl, strikta restriktioner gällande antalet besökare i Eiffeltornet. Detta påverkar dessvärre denna sightseeingtur, som inte körs under EURO 2016, dvs mellan 1 juni – 10 juli 2016. 

Fantastiskt 4.4

4.4 Betyg från 9 kundrecensioner
Enkelt och bekvämt

Väl värt pengarna att slippa stå i kö. Vi kom in snabbt och smidigt direkt till 2:a våningen. Väl uppe kan man stanna så länge man behagar, med observera att biljetten bara gäller en gång för varje hiss. Vill man gå ner till första våningen och sedan upp igen, blir det till att ta trapporna.

Eva, Örbyhus
ONS, 09 SEP 2015
4.4
perfekt

allt var perfekt, rekommenderas!

Agisa, Malmö
ONS, 26 AUG 2015
4.4
Biljetter till Eiffeltornet

Det var riktigt bra,skönt att slippa stå i köer,eftersom det var riktigt varmt den dagen vi var där,. Jag är så glad att vi förbokade,.

Lena, Ludvika
TIS, 18 AUG 2015
4.4
Fungerade utmärkt

Det fungerade utmärkt. Mötesplatsen stämde och det ingick faktiskt lite mer än vad vi trodde, både en liten guidning (engelska) och det ingick hiss till tredje planet.

Per staffan, Piteå
ONS, 13 MAJ 2015
4.4
Eiffeltornet

Vi har bokat Endast entré till Eiffeltornet kl 17.30.
Vi fick en beskrivning på var guidar skulle stå och vänta på oss. De hade blåa tröjor på sig och var där i tid så det var lätt att känna igen dem. Sedan delade de ut biljetter till var och en och en av guiderna hade följt med oss upp till våning 2 och vi slapp alla köer.

Ekaterina, Uppsala
TIS, 12 MAJ 2015
4.4
Det fungerade perfekt.

Representanterna i Paris dök upp på utsatt tid och plats och var mycket trevliga. Vi blev glatt överraskade när vi inte bara fick en biljett i vår hand utan dessutom blev vi lotsade upp till första nivån och fick en kort presentation av Eiffeltornet och vyn över Paris.

Lena, Västerås
MÅN, 11 MAJ 2015
4.4
Spara tid och energi!

Mycket skönt att bara gå förbi den massiva kön! Ett stort plus till den trevliga personalen som mötte oss på plats. Litet minus för priset. Om jag inte läst fel på prislistan vid Eiffeltornet betalade vi nästa dubbla priset. Men det är klart, vi slapp timmar i kö och det var det värt.

Linda, Boden
ONS, 22 APR 2015
4.4
eiffeltornet

byggnadsteknik innmponerad ,Fantastisk upplevelse otrolig väldigt bra att kunna köpa biljett via nätet verkligen något att rekommendera

Ann-katrin, Västerås
ONS, 01 APR 2015
4.4
Toppen!

Enkelt att boka. På plats möttes vi av två trevliga unga män som visade vägen förbi den enorma kön. Sparade mycket tid och väntande, klart värt pengarna!

Carina, Vetlanda
TIS, 31 MAR 2015
4.4

Info

Eiffeltornet - Gå före i kön
1 Avenue de Suffren,
75007 Paris

Eiffeltornet - Gå före i kön
Öppettider
Dagligen, tider beroende på säsong. Se kalendern.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen