School of Rock

School of Rock

New London Theatre

Pris från 515 kr

Andrew Lloyd Webbers musikal-hit School of Rock gör succé i London! Musikalen, som baseras på filmen med Jack Black i huvudrollen, är ett riktigt lyckopiller! Se den du också!

Höjdpunkter:
- Njut av den nya musikalen School of Rock
- Välj dina egna platser
- Upplev musik för alla åldrar
- 14 nya låtar av Andrew Lloyd Webber

Rock’n’Roll med School of Rock i London
Denna fantastiska musikal handlar om Dewey Finn, en misslyckad wannabe-rockstjärna som extraknäcker som lärarvikarie på en prestigefylld privatskola för att tjäna lite stålar. Han är helt ointresserad den akademiska läroplanen och beslutar sig för att skapa en egen agenda för sina elever…

Han förvandlar sin klass med topp-betyg-elever till ett häpnadsväckande rockband. Men kan han leda klassen ända till tävlingen Battle of the Bands, utan att alla föräldrar och skolans rektor sätter käppar i hjulet? 

Musikalversionen av den populära filmen är producerad av Andrew Lloyd Webber, som har komponerat 14 nya låtar att komplettera alla låtar från filmen. Efter lysande recensioner på Broadway, är du nu inbjuden att ta med din luftgitarr och släppa loss din inre rockgud i Londons West End.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning online är klar får du din e-biljett via e-post. Vänligen skriv ut din e-biljett och ta med den på turen.

Hur lång är musikalen?

Ca 2,5 timmar, inklusive paus.

Vem kan se denna musikal?
School of Rock rekommenderas för besökare i alla åldrar, från 8 år och uppåt. Notera att barn under fyra år inte är tillåtna i teatern.

Info

New London Theatre
166 Drury Lane
London
WC2B 5PW

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Närmaste tunnelbanestation: Holborn Station (Piccadilly/Central Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen