Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof

Broadway Theatre

Pris från 1452 kr

En musikal-klassiker återvänder till Broadway - Fiddler on the Roof (Spelman på taket). Den ursprungliga produktionen vann 10 Tony Awards, inklusive en särskild Tony för den längst spelade Broadway musikalen genom tiderna.

Höjdpunkter:
- Upplev en musikal-klassiker i New York
- Upplev en prisbelönt föreställning
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Njut av en klassisk musikal - Spelman på taket
En bländande ensemble och en överdådig orkester presenterar denna rörande och värmande berättelse om fäder och döttrar, män och hustrur, och de tidlösa traditioner som definierar tro och familj. Fiddler on the Roof innehåller klassiska Broadway sånger som "To Life (L'Chaim!)", "If I Were A Rich Man", "Sunrise Sunset" Matchmaker, Matchmaker "och" Tradition ".

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Broadway Theatre
1681 Broadway (at 53rd Street)
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 hours, 45 minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 50th St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen