Aladdin - London

Aladdin - London

Prince Edward Theatre

Pris från 824 kr

Disneys Broadway-musikal Aladdin tar dig med till en värld fylld av magi, äventyr, komedi och medryckande låtar och i en hisnande uppsättning. Premiär på Prince Edward Theatre i London i juni 2016. Boka dina biljetter nu och börja nedräkningen till premiären – en helt ny värld väntar!

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till Disneys senaste musikal-hit
- Välj dina egna platser
- Upplev en musikal för hela familjen
- Njut av Oscarbelönad musik
- Njut av spännande koreografi och visuella effekter

Vad handlar Aladdin om?
Musikalen baseras på Disneys klassiska film från 1992 och historien om den charmige gatupojken Aladdin, som förälskar sig i den vackra prinsessan Jasmine. Prinsessan Jasmine är missnöjd med sin fars önskan att finna henne en kunglig brudgum. Samtidigt planerar sultanens högra hand, Jafar, att ta över tronen. När Jasmine smyger ut ur palatset, möter hon Aladdin.

När de båda blir upptäckta tillsammans döms Aladdin till döden, men Jafar räddar Aladdin genom att beordra honom att hämta en lampa från Cave of Wonders. Och där det finns en magisk lampa, finns det en magisk ande… När Aladdin råkar släppa ut denna magiska Genie, börjar ett helt nytt äventyr!

Aladdin the Musical innehåller tidlösa och underbara låtar från filmen, exempelvis A Whole New World, Friend Like Me och Arabian Nights, samt även nyskriven musik för musikalen.

Med endast en gnuggning på en magisk lampa tar Aladdin dig med på en resa in i en exotisk värld full av djärva äventyr, klassisk komedi och tidlös romantik.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem kan se Aladdin?
Aladdin är en riktig familjemusikal och rekommenderas för barn från 6 år och uppåt.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom Aladdin?
Regi och koreografi av Tony-belönade Casey Nicholaw (Book of Mormon). Musik av Alan Menken (Skönheten och Odjuret), sånger av Howard Ashman (Skönheten och Odjuret), Tim Rice (Lejonkungen) och Chad Beguelin (Elf).

Info

Prince Edward Theatre
28 Old Compton Street
London
W1D 4HS

Föreställningens längd:
2 hours 30 minutes including one interval

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Piccadilly eller Northern Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen