Middag och Cabaret

Här kan du läsa mer om våra helaftons-arrangemang med middag, kryssning och cabaret i Paris! Vi har biljetter till Middagskryssning på Seine, besök i Eiffeltornet och show på anrika Moulin Rouge eller Middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, sightseeing kryssning längs Seine och show på Moulin Rouge eller Lido de Paris! Bienvenue!

Biljetter till Middag och Cabaret

Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge

Middagskryssning, Eiffeltornet och Moulin Rouge

4.0
(4)

Den ultimata upplevelsen - en helafton i Paris! Du börjar med att njuta av en härlig middagskryssning på Seine. Därefter blir det ett besök vid Eiffeltornet, där du skippar köerna och går direkt till hissen. Kvällen avslutas med en underhållande show på Cabaret Moulin Rouge. Det är en mycket populär tur, så boka dina biljetter i god tid!

Från 2497 kr
Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge

Middag Eiffeltornet, Kryssning och Moulin Rouge

4.5
(2)

Njut av en romantisk kväll i Paris! I den här turen ingår en härlig middag i Eiffeltornet, en naturskön kryssning på Seine och en show på ikoniska Cabaret Moulin Rouge. Se till att boka biljetterna hemifrån och slipp de långa köerna!

Från 2939 kr
Middag Eiffeltornet, Kryssning och Lido de Paris

Middag Eiffeltornet, Kryssning och Lido de Paris

4.0
(1)

Upplev Paris magi på denna fantastisk kvällstur! Njut av en härlig middag i Eiffeltornet, kryssa längs Seine och avsluta kvällen med en festlig cabaret på Lido de Paris. Det är ett otroligt populärt tur, så boka dina biljetter i förväg!

Från 2540 kr
Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen