Biljetter till

Paris Museum Pass - 4 dagar

Paris Museum Pass - 4 dagar

Få fyra dagars obegränsad tillgång till mer än 60 av Paris mest besökta museer, sevärdheter och monument, med Paris Museum Pass! Entré till bl. a Orsay museet, slottet i Versailles och mycket mer! Passet är giltigt i fyra på varandra följande dagar. Köp ditt Paris Museum Pass här!

Från 877 kr
Guidad tur på Musée d'Orsay

Guidad tur på Musée d'Orsay

Njut av en guidad visning av Orsay museet i Paris! Musée d'Orsay är känd för att uppvisa den största samlingen av impressionistisk och postimpressionistiska målningar i hela världen och är ett måste se för alla konstälskare som besöker Paris! Boka biljetter hemifrån till denna populära guidade tur.

Från 605 kr
Paris Museum Pass - 2 dagar

Paris Museum Pass - 2 dagar

Få obegränsad tillgång till fler än 60 av Paris mest populära museer och monument med Paris Museum Pass! Passet är giltigt två dagar i följd och låter dig gå före i köerna till några av de mest fantastiska sevärdheterna och museerna i och utanför Paris. Passet gäller bl. a på Musée d'Orsay, slottet i Versailles och mycket mer!

Från 655 kr
Montmartre & Louvre Museum

Montmartre & Louvre Museum

Två topp-attraktioner i samma tur! Njut av en guidad rundvandring i Montmartre och utforska den berömda basilikan Sacré Cœur på toppen av det berömda berget. Nästa stopp är ett besök i Louvren, där du går före i köerna med dina förbokade biljetter!

Från 830 kr
Musée d'Orsay med audioguide

Musée d'Orsay med audioguide

Njut av ett besök Musée d'Orsay i Paris! Detta världsberömda konstmuseum är känd för sin stora samling av impressionistiska och post-impressionistiska målningar. Din audioguide och karta leder dig till de mest kända konstverken! Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna till biljettkassan på plats!

Från 457 kr
Louvren på egen hand

Louvren på egen hand

Louvren i Paris är ett av världens mest kända konstmuseer! Upptäck Louvren i din egen takt och på egen hand med en informativ audioguide. Med förbokade entrébiljetter, skippar du de långa köerna till biljettkassan och får ut mer av ditt besök! Boka här!

Från 411 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen