F1 Tysklands Grandprix 2016

F1 Tysklands Grandprix 2016

Pris från 2188 kr

Formel 1 F1 Tysklands Grandprix i Hockenheim är mångas favorit på F1 kalendern. Biljetter till F1 Grandprix på Hockenheimring kan med fördel köpas online här!

F1 Tysklands Grandprix på Hockenheimring går av stapeln söndag 31 juli!

Under fredag 29 juli samt lördag 30 juli, från morgon till sen kväll, körs diverse träningslopp, tidsträningar och kvalificeringslopp.

Här på siten kan du köpa biljetter som gäller för alla tre dagar (29-31 juli) eller biljetter till finaldagen (söndag 31 juli).

Tredagarsbiljetten (29-31 juli) ger dig tillträde till samtliga tidsträningar, träningslopp, kvalificeringslopp och F1 GP Grandprix på söndag 31 juli!

Biljetten till finaldagen (31 juli) ger dig tillträde till alla event under söndagen samt till F1 GP Grandprix på söndag 31 juli!

***HÄR***
Kan du se en översikt över HOCKENHEIMRING, med alla sektionsindelningar.


PRAKTISK INFORMATION:

- När du har slutfört din bokning skickas en bokningsbekräftelse (kvittens) och en voucher/e-biljett till din e-postadress. Vouchern/e-biljetten ska du skriva ut och ta med på resan.

- Dina originalbiljetter levereras med UPS till din adress. Senare i bokningsprocessen blir du ombedd att uppge vilken adress du vill ha biljetterna skickade till. Det är absolut nödvändigt att du till 100 % uppger korrekta namn- och adressuppgifter, då leveransen av dina biljetter endast sker enligt de uppgifter du har uppgett.
 
- Om du bokar när det är mindre än en månad kvar till loppet, blir dina biljetter INTE levererade med UPS till din adress. Istället får du en voucher/e-biljett som du ska byta mot originalbiljetter vid arenan/banan. Du måste ändå fylla i din leveransadress senare i bokningsprocessen, om det är så att vi fortfarande har tid att skicka biljetterna till dig med UPS.
 
- Priset du ser här inkluderar biljettpriset till arrangören och avgifter till arrangören, vårt ombud/agent och oss samt kostnad för leverans med UPS till din adress.

- Varvrekord innehas av K Raikkonen och är 1 min och 13 sek och sattes 2004.

Info

F1 Tysklands Grandprix 2016
Hockenheim-ring-GMBH
Motodrom D-68766 Hockenheim,
Germany

F1 Tysklands Grandprix 2016
Öppettider
F1 Grandprix söndag 31 juli.
Träningslopp, tidtagningar och kvalificeringslopp fredag 29 juli och lördag 30 juli.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen