F1 Österrikiska Grand Prix 2016

F1 Österrikiska Grand Prix 2016

Pris från 1245 kr

Biljetter till F1 Österrikiska GP i Spielberg kan med fördel köpas online här!

F1 Grandprix på Red Bull Ring går av stapeln söndag 3.juli 2016!

Under fredag 1. juli 2016i samt lördag 2. juli 2016, från morgon till sen kväll, körs diverse träningslopp, tidsträningar och kvalificeringslopp.

Här på siten kan du köpa biljetter som gäller för alla tre dagar (1-3 juli 2016) eller biljetter till finaldagen (söndag 3. juli 2016).

Tredagarsbiljetten (1-3 juli 2016) ger dig tillträde till samtliga tidsträningar, träningslopp, kvalificeringslopp och F1 GP Grandprix på söndag 3 juli 2016!

***HÄR***
Kan du se en översikt över RED BULL RING, med samtliga sektionsindelningar.


PRAKTISK INFORMATION: 

- När du har slutfört din bokning skickas en bokningsbekräftelse (kvittens) och en voucher/e-biljett till din e-postadress. Vouchern/e-biljetten ska du skriva ut och ta med på resan. 

- Dina originalbiljetter levereras med UPS till din adress. Senare i bokningsprocessen blir du ombedd att uppge vilken adress du vill ha biljetterna skickade till. Det är absolut nödvändigt att du till 100 % uppger korrekta namn- och adressuppgifter, då leveransen av dina biljetter endast sker enligt de uppgifter du har uppgett.
 
- Om du bokar när det är mindre än en månad kvar till loppet, blir dina biljetter INTE levererade med UPS till din adress. Istället får du en voucher/e-biljett som du ska byta mot originalbiljetter vid arenan/banan. Du måste ändå fylla i din leveransadress senare i bokningsprocessen, om det är så att vi fortfarande har tid att skicka biljetterna till dig med UPS.
 
- Priset du ser här inkluderar biljettpriset till arrangören och avgifter till arrangören, vårt ombud/agent och oss samt kostnad för leverans med UPS till din adress.

On Request Ticket - "på förfrågan" On Request Ticket - "på förfrågan"
När du beställer måste vi få en bekräftelse från vår leverantör att det finns biljetter till detta arrangemang. Det kan ta 24-48 timmar.

Info

F1 Österrikiska Grand Prix 2016
Red Bull Ring
8724 Spielberg,
Austria

F1 Österrikiska Grand Prix 2016
Öppettider
F1 Grandprix söndag 3 juli 2016.
Träningslopp, tidtagningar och kvalificeringslopp fredag 1 juli 2016 och lördag 2 juli 2016.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen