F1 Monacos Grandprix 2016

F1 Monacos Grandprix 2016

Pris från 998 kr

Formel 1 F1 Monacos Grandprix i Monte Carlo, Monaco är utan tvekan den populäraste av alla F1 lopp. Biljetter till F1 cirkusens stadslopp i Monte Carlo kan med fördel köpas online här!

F1 Grandprix på Circuit de Monaco går av stapeln söndag 29 maj 2016!

Under torsdag och fredag 26 och 27 maj samt lördag 28 maj, från morgon till sen kväll, körs diverse träningslopp, tidsträningar och kvalificeringslopp.

Här på siten kan du köpa biljetter som gäller för alla fyra dagar (26-29 maj) eller biljetter till finaldagen (söndag 29 maj).

Fyradagarsbiljetten (26-29 maj) ger dig tillträde till samtliga tidsträningar, träningslopp, kvalificeringslopp samt till F1 GP Grandprix på söndag 29 maj!

Biljetten till finaldagen (söndag 29 maj) ger dig tillträde till alla event under söndagen!

***HÄR***
Kan du se en översikt över CIRCUIT DE MONACO, med alla sektionsindelningar.


PRAKTISK INFORMATION:

- När du har slutfört din bokning skickas en bokningsbekräftelse (kvittens) och en voucher/e-biljett till din e-postadress. Vouchern/e-biljetten ska du skriva ut och ta med på resan.

- Dina originalbiljetter levereras med UPS till din adress. Senare i bokningsprocessen blir du ombedd att uppge vilken adress du vill ha biljetterna skickade till. Det är absolut nödvändigt att du till 100 % uppger korrekta namn- och adressuppgifter, då leveransen av dina biljetter endast sker enligt de uppgifter du har uppgett.
 
- Om du bokar när det är mindre än en månad kvar till loppet, blir dina biljetter INTE levererade med UPS till din adress. Istället får du en voucher/e-biljett som du ska byta mot originalbiljetter vid arenan/banan. Du måste ändå fylla i din leveransadress senare i bokningsprocessen, om det är så att vi fortfarande har tid att skicka biljetterna till dig med UPS.
 
- Priset du ser här inkluderar biljettpriset till arrangören och avgifter till arrangören, vårt ombud/agent och oss samt kostnad för leverans med UPS till din adress.

- Banan är 3,34 km lång och loppet körs 78 varv, vilket ger en total sträcka på ca 260 km.

- Varvrekord innehas av M Schumacher och är 1 min och 14 sek och sattes 2004.

On Request Ticket - "på förfrågan" On Request Ticket - "på förfrågan"
När du beställer måste vi få en bekräftelse från vår leverantör att det finns biljetter till detta arrangemang. Det kan ta 24-48 timmar.

Info

F1 Monacos Grandprix 2016
Circuit de Monaco
Automobile Club de Monaco
23 Boulevard Albert 1er
BP 464
98000 MC Monaco

F1 Monacos Grandprix 2016
Öppettider
F1 Grandprix söndag 29 maj 2016.
Träningslopp, tidtagningar och kvalificeringslopp torsdag 26 maj, fredag 27 maj och lördag 28 maj 2016.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen