F1 Kanadas Grandprix 2016

F1 Kanadas Grandprix 2016

Pris från 1204 kr

Formel 1 F1 Grandprix i Montreal, Kanada körs på den snabba banan Circuit Gilles Villeneuve. Biljetter till F1 Grand Prix du Canada kan med fördel köpas online här!

F1 Grandprix på Circuit Gilles Villeneuve går av stapeln söndag 12. juni 2016!

Under fredag 10 juni samt lördag 11 juni , från morgon till sen kväll, körs diverse träningslopp, tidsträningar och kvalificeringslopp. Här på siten kan du köpa biljetter som gäller för alla tre dagar eller biljetter till finaldagen.

Tredagarsbiljetten (10-12 juni 2016) ger dig tillträde till samtliga tidsträningar, träningslopp, kvalificeringslopp och F1 GP Grandprix på söndag 12 juni 2015!

Biljetten till finaldagen (söndag 12 juni 2016) ger dig tillträde till alla event under söndagen!

***HÄR***
kan du se en översikt över CIRCUIT GILLES VILLENEUVE, med alla sektionsindelningar.


PRAKTISK INFORMATION:

- När du har slutfört din bokning skickas en bokningsbekräftelse (kvittens) och en voucher/e-biljett till din e-postadress. Vouchern/e-biljetten ska du skriva ut och ta med på resan. 

- Dina originalbiljetter levereras med UPS till din adress. Senare i bokningsprocessen blir du ombedd att uppge vilken adress du vill ha biljetterna skickade till. Det är absolut nödvändigt att du till 100 % uppger korrekta namn- och adressuppgifter, då leveransen av dina biljetter endast sker enligt de uppgifter du har uppgett.
 
- Om du bokar när det är mindre än en månad kvar till loppet, blir dina biljetter INTE levererade med UPS till din adress. Istället får du en voucher/e-biljett som du ska byta mot originalbiljetter vid arenan/banan. Du måste ändå fylla i din leveransadress senare i bokningsprocessen, om det är så att vi fortfarande har tid att skicka biljetterna till dig med UPS.
 
- Priset du ser här inkluderar biljettpriset till arrangören och avgifter till arrangören, vårt ombud/agent och oss samt kostnad för leverans med UPS till din adress. 

- Banan är 4,3 km lång och loppet körs 70 varv, vilket ger en total sträcka på ca 305 km.

- Varvrekord innehas av R Barrichello och är 1 min och 13 sek och sattes 2004.

On Request Ticket - "på förfrågan" On Request Ticket - "på förfrågan"
När du beställer måste vi få en bekräftelse från vår leverantör att det finns biljetter till detta arrangemang. Det kan ta 24-48 timmar.

Info

F1 Kanadas Grandprix 2016
Circuit Gilles Villeneuve of Ile de Notre Dame,
Saint-Lawrence Seaway,
Montreal, Canada

F1 Kanadas Grandprix 2016
Öppettider
F1 Grand Prix söndag 12 juni 2016.
Träningslopp, tidtagningar och kvalificeringslopp fredag 10 juni och lördag 11 juni 2016.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen