Nutcracker - English National Ballet

Nutcracker - English National Ballet

London Coliseum

Pris från 951 kr

Den klassiska baletten The Nutcracker (Nötknäpparen) är en magisk och minnesvärd föreställning och ett återkommande och underbart nöje i juletider! 

Upplev NötknäpparenLondon Coliseum i jul. Res tillbaka i tiden med English National Ballet, till ett frosttäckt London upplyst av gaslyktor, och följ med Clara, hennes nötknäppardocka och magikern Drosselmeyer, i denna traditionella julberättelse för hela familjen.

På en sagolik julafton, under ljustyngda julgransgrenar, faller den unga Clara till sömns och vaknar upp (eller..?) till en kamp med den invaderande Råttkungen och hans armé, och hon blir kär i en vacker främling… När luften blir kallare och snöflingorna börjar falla, flyger Clara och hennes nötknäppardocka - som magiskt har antagit en heroisk mänsklig form – iväg med en varmluftsballong över Londons frostade silhuett till det glittrande landet Snö, där deras äventyr verkligen börjar...

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Info

London Coliseum
St Martin's Lane
London
WC2N 4ES

Föreställningens längd:
2 hours

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Närmaste tunnelbanestation: Leicester Square Station (Northern/Piccadilly Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen