THE WYLD på Friedrichstadt-Palast

THE WYLD på Friedrichstadt-Palast

Pris från 392 kr

Friedrichstadt-Palast i Berlin är inte bara en klassisk varité teater, det är glamour, musik och dans i en fantastisk blandning. Boka biljetter till cabarén THE WYLD - Out of this world på Friedrichstadt-Palast i Berlin här! 

Friedrichstadt-Palast har en händelserik historia som dateras tillbaka till år 1919. Friedrichstadt-Palast är känd för sina unika cabaréer och stora vackra teater. Här lever Berlins stora varité tradition vidare med sina fantastiska shower. 

THE WYLD - Out of this world
 hade premiär på Friedrichstadt-Palast i oktober 2014 och spelar för fulla hus! 

Se salongskarta över Friedrichstadt-Palast HÄR!

THE WYLD - Out of this world är Friedrichstadt-Palast nya ultramoderna, futuristiska och lite bisarra revyshow.
På den största teaterscen i världen får vi se Berlins nya glittrande himmelska fenomen kombinera exceptionella artister och talanger i extraordinära nummer.

Med mer än 100 artister och en produktionsbudget på mer än tio miljoner euro är Wyld den mest genomarbetade  kabareten utanför Las Vegas. Plocka fram din bästa rymddräkt ur garderoben och flyg med oss genom denna verkligt kosmiska kärlekshistoria!

THE WYLD
är "ether-really" vacker och inte av denna värld! 

VIKTIG INFORMATION: 
- Se salongskarta över Friedrichstadt-Palast HÄR!
- Friedrichstadt-Palast är mycket populär, och är vanligtvis utsåld på fredagar och lördagar månader i förväg. Vi rekommenderar att ni bokar era biljetter i så god tid som möjligt! Har ni möjlighet att besöka Friedrichstadt-Palast andra dagar än fredag och lördag är chanserna större att ni får biljetter. 
- Show på varierande tider tisdag till söndag. Måndagar stängt.
- Sommaruppehåll 5 juli - 8 augusti. 

Fantastiskt 4.8

4.8 Betyg från 5 kundrecensioner
Världsbäst!!

En helt fantastisk upplevelse. Kan inte beskrivas i ord, måste ses. Vilka otroligt skickliga dansare, sångare, gymnaster. Vilka fantastiska kläder. Vilken mastodontföreställning!!! Sista föreställning 16 juli. Åk till Berlin och upplev en kväll man aldrig kommer glömma!

Ginger, Sundbyberg
MÅN, 09 MAJ 2016
4.8
The Wyld

En riktig höjdarupplevelse. Åker man till Berlin är det ett måste! Dansare, sångare, akrobater, kostymer, rekvisita, belysning, ja, allt tillsammans kunde inte bli bättre!

Lena, Vårgårda
TIS, 08 DEC 2015
4.8
Kan verkligen rekommenderas!!!

Akrobatik på hög nivå blandad med musik- ett måste på weekend resan

Lars-håkan, Danderyd
ONS, 18 NOV 2015
4.8
The Wyld a fantastic show you don't want to miss!

The Wyld was a fantastic show. The music, the dancers, the acrobats...I can't say enough to describe how breathtaking the chroreography was. My highest regards to everyone in the show.
Thank you for your amazing performance!

Kathryn, Malmö
TIS, 23 JUN 2015
4.8
Acrobatik typ Cirkus Solei

Jätteshow med högklassiga artister- mycket glitter och glamor- sånginslag av professionella, liksom dansinslagen ! Det som stal mitt hjärta var inslaget med hundarna som var såååå härliga och duktigt dresserade och lite busiga. Underbart ! Välljudande musik som kändes i hela kroppen. En 2½ timmas underhållning som tar priset. (kul också med så mycket ung publik)

Glenn, Göteborg
MÅN, 27 APR 2015
4.8
On Request Ticket - "på förfrågan" On Request Ticket - "på förfrågan"
När du beställer måste vi få en bekräftelse från vår leverantör att det finns biljetter till detta arrangemang. Det kan ta 24-48 timmar.

Info

THE WYLD på Friedrichstadt-Palast
Vänligen möt upp 50 min innan föreställningen börjar:
Friedrichstadt-Palast,
Friedrichstrasse 107,
10117 Berlin

THE WYLD på Friedrichstadt-Palast
Öppettider
Varierande tider från tisdag till söndag. Stängt måndagar!

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen