London Kombo GULD

London Kombo GULD

Pris från 992 kr

London Kombo GULD – London Eye, London Dungeon, Madame Tussauds & Tower of London.
Spara 15% med paketerbjudandet GULD. 

Vad ingår i paketet London Kombinationsbiljett GULD? 
- Spara 15% på London Eye, London Dungeon, Madame Tussauds & Tower of London
- Öppna biljetter, giltiga 1 månad fr o m det datum du väljer 
- E-biljetter direkt till din inkorg 
- 30 min färd med hjulet & 4D-biograf vid London Eye 
- 360° utställningar & 2 undergjordiska åkattraktioner vid London Dungeon 
- Marvel Super Heroes 4D-utställning & Chamber of Horrors på Madame Tussauds
- Se kronjuvelerna och vaktstyrkan Beefeaters på Towern

Den bästa utsikten över London 
Invid Themsen och mittemot Big Ben ligger ett av Londons mest kända landmärken, pariserhjulet London Eye. Härifrån har du en helt makalös vy över staden. Ett helt varv på det berömda hjulet, i en av de 32 kapslarna, tar ca 30 minuter och på den högsta punkten är du 135 meter över havet. 

Upplev skräckkammaren London Dungeon 
The London Dungeon är en av de mest skrämmande och chockerande upplevelser London har att erbjuda. Det blir en 90 minuters resa genom 1000 år av Londons förflutna. Djupt nere under Londons gator och torg möter du stadens mörkaste historia, fasansfulla berättelser kryddade med humor och skräck! Vad sägs om att säga hej till Jack the Ripper, beskåda den stora branden i London eller att själv bli avrättad som i 1800-talets London??

Träffa kändisar på Madame Tussauds
En resa till den förtrollande världen hos Madame Tussauds är ett måste, när man är i London. Möt den brittiska kungafamiljen, inklusive drottning Elizabeth, prins William och hertiginnan Kate, umgås med Beckhams, testa dina sportfärdigheter mot några av dina favoritatleter eller rekrytera en superhjälte. Entré Star Wars-utställningen ingår ej i denna biljett. Ni kan köpa tilläggsbiljett på plats (ca 3 GBP).

Besök Tower of London
Hennes Majestät Drottning Elizabeths kungliga slott och fästning, The Tower of London, även känd som Towern, är ett historiskt slott som ligger på norra stranden av Themsen i centrala London. Tower of London är förmodligen mest känd för kronjuvelerna ("the Crown Jewels") och slottsdrabantstyrkan eller slottsväktarna Beefeaters ("the Yeoman Warders"), men andra sevärdheter som ”The White Tower”, ”The Bloody Tower” och ”The Traitor’s Gate” är också väl värda ett besök när du befinner dig vid den mer är 900 åriga borgen.   

Hur fungerar det?
När du bokar dina biljetter online väljer du ditt ankomstdatum till London och trycker på "SÖK". Biljetten du köper hos oss är giltig valfri dag inom loppet av en månad från och med det datum du väljer. Sedan kan du välja hur många vuxna eller barn biljetter du behöver. Härefter kan du söka efter och boka biljetter till andra attraktioner eller evenemang.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning är klar skickas dina e-biljetter (som bifogat PDF-dokument) till din e-postadress. Dessa e-biljetter ska du skriva ut och ta med till London Eye, London Dungeon, Madame Tussauds och Towern. När du byter din e-biljett mot originalbiljetter, måste du uppvisa giltigt foto-ID tillsammans med kreditkortet som användes vid biljettköpet. Du kan nekas entré om du inte kan visa giltigt foto-ID och kreditkort. 

Finns det barnbiljetter? 
Ja, det finns barnbiljetter, men eftersom åldern för barnbiljetter varierar från attraktion till attraktion, har vi räknat ut en snittåldersgräns mellan yngst och äldst. Barnbiljetter för barn mellan 3-15 år. Barn 0-2 år har fri entré. 

Viktig information: 
- OBS! Under högsäsong, framförallt höstlov, påsklov och andra skollov och helgdagar samt mitt på dagen, får ni räkna med längre kötider vid dessa turistattraktioner.
- London Eye håller stängt under två veckor i början av januari för sitt årliga underhåll. 
- London Dungeon har en ny entrépolicy. Du blir vid ankomst ombedd att byta din e-biljett/voucher till en tidsbestämd entrébiljett. Vi garanterar entré till London Dungeon inom 45 minuter efter ankomst, eller till en annan dag och tid som passar dig. Ingen av våra kunder har fått vänta i 45 minuter, men vi vill erbjuda dig flexibiliteten att planera ditt besök så att det passar dig och dina planer bäst.
- För att besöka Chamber of Horrors - SCREAM hos Madame Tussauds rekommenderar vi att du är minst 12 år och vid god hälsa. Star Wars-utställningen vid Madame Tussauds ingår ej i denna entrébiljett, tilläggsbiljett kan lösas på plats för ca 3 GBP per person.

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 3 kundrecensioner
Allt klart!

Åkte själv med 10 åring så det var grymt skönt att allt var klart, och slippa stå i kö till biljetter. Sparade mycket tid!

Camilla, Sollentuna
ONS, 25 NOV 2015
4.3
Ett riktigt bra erbjudande och mycket bra för att slippa enorma köer, MEN Tower of London bör bytas mot annan upplevelse

Lotte sabina, Vällingby
MÅN, 30 MAR 2015
4.3
Härlig weekend i london

Smidigt att boka hemifrån,även om det var köer gick allt fort med dessa biljetter.london tower var riktigt bra rekommenderas till alla.

Linda, Helsingborg
SÖN, 22 FEB 2015
4.3

Info

London Kombo GULD
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Tower of London:
Tower Hill London, EC3N 4AB.

London Kombo GULD
Öppettider
Madame Tussauds: DAGLIGEN mellan 09.30-18.00. Sista entré 17.00.
London Eye: DAGLIGEN mellan 10.00-20.00. Från maj-sep 10.00-21.00
London Dungeon: DAGLIGEN mellan 10.00-17.00
Tower of London: DAGLIGEN mellan 09.00-18.30. Från nov-feb 09.00-16.30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen