Burj Khalifa - Gå före i kön

Burj Khalifa - Gå före i kön

Pris från 353 kr

Skippa köerna till Dubais mest ikoniska byggnad - Burj Khalifa, den högsta byggnaden i världen med världens högsta utsiktsplats. Härifrån kan du njuta av enastående utsikt över Dubai. Det är ett måste när du besöker Dubai!

Höjdpunkter:
- Skippa köerna till biljettkassan vid Burj Khalifa Observatory
- Njut av den fantastiska utsikten över Dubai
- Besök dag- eller kvällstid
- Välj mellan At The Top eller At The Top SKY
- E-biljett till din inbox*

*e-biljetten ställs ut och skickas i ett separat meddelande 3-5 dagar innan besöksdatumet!


Upplev den bästa utsikten i Dubai
Du kan välja mellan biljetter till At The Top på våning 124 eller till At The Top SKY Experience på våning 125 och 148.

At The Top - Nivå 124
På 124:e våningen ligger Burj Khalifa utsiktsplats ”At The Top”, ett utomhus-däck som erbjuder en otrolig utsikt över staden, havet och öknen från en makalös utsiktspunkt.  

At The Top SKY - Nivå 148
Ta specialhissen upp till 555 meter, och världens högsta utomhus-däck, och njut av den hänförande utsikten och koppla av i de lyxiga loungerna. När hissan sedan försiktigt sjunker ner till marknivån igen, får du se en ny utställning och återuppleva Burj Khalifas historiska byggnation. 

At The Top SKY - Nivå 125
På 456 meter över marken, på våning 125 och en våning ovanför At The Top Observatory, finns ett rymligt utsikts-däck där du kan njuta av den fantastiska 360-graders utsikten över staden. På detta våningsplan finns även en av stadens senaste attraktioner, Dubai - A Falcon’s Eye View, som gör att du kan utforska staden från ett unikt perspektiv.


Hur får jag mina biljetter?
Biljetten är personlig och förses med namn, bokningsnummer och exakt entrétid. 3-5 dagar innan besöksdatumet får du din e-biljett skickad till din e-postadress. Sen är det bara att skriva ut e-biljetten och ta den med den till Burj Khalifa.  

Hur fungerar det på plats?
Du checkar in vid At The Top Burj Khalifas självbetjäningsautomater eller "will call" diskar, på nedre våningen (lower ground floor, LG) i The Dubai Mall, ca 10-15 minuter innan din tidsbestämda entré. Kom ihåg att ta med e-biljetten samt giltigt foto legitimation!

Vilken tid kan jag besöka Burj Khalifa?
När du bokar dina biljetter kan du välja den tidslucka (t ex mellan 08.30 och 10.30) som du önskar besöka Burj Khalifa. När du får din e-biljett får du din specifika entrétid, vilket naturligtvis är inom tidsramen du har beställt.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnbiljetter för barn mellan 2 och 11 år. Barn under 2 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

Dåligt 1.0

1.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Fel på biljett.

Är oerhört missnöjd med dubaibiljetter.se Hade köpt en vuxen och en barnbiljett. När jag på dagen för den tänkta upplevelsen kommer till Burj Khalifa visade det sig att den bokningsbekräftelse som jag fått på mailen inte innehöll någon barnbiljett. Personalen på plats var inte särskilt hjälpsamma utan bad mig bara kontakt bokningsagenten. Då detta var tidigt på morgonen och det är +3timmars tidsskillnad var inte kontoret för dubaibiljetter öppet. Det medförde att jag missade det tilltänkta tillfället och istället fick lägga över en och en halv timme av väntan och ringande för att försöka reda ut detta (samt nästan 1000kr i mobilräkning). När jag väl kom fram till kontoret fick jag ett bra bemötande (dock var personalen engelsktalande) och personalen tog tag i ärendet omedelbart och återkom sedan på mail. Det visade sig att felet hade uppstått hos agenten som dubaibiljetter i sin tur använder sig av och jag fick en ny biljett för ett besök 3dagar senare samt en kompensation i form av ett inträde till akvariumet i Dubai Mall. Detta var dock en klen tröst i jämförelse med det besväret de innebar för mig och min son.

Patrick
LÖR, 07 JAN 2017
1.0

Info

Burj Khalifa - Gå före i kön
Burj Khalifa ligger på:
1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd, Dubai

Burj Khalifa - Gå före i kön
Öppettider
08.30-23.30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se var Burj Khalifa ligger på kartlänken nedan.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen