Berlins TV-torn Alexanderplatz

Berlins TV-torn Alexanderplatz

Pris från 147 kr

TV-tornet (Berliner Fernsehturm) vid Alexanderplatz i Berlin kommer du att få en 360 graders panoramisk utsikt av Berlin. Det är 207 m över marken och det är verkligen spektakulärt. Boka dina biljetter till Berlins TV-torn vid Alexanderplatz här!

Vill du upptäcka Berlin 360 grader? Då är TV- tornet rätt för dig . Från 203 till 207 meter över marken kan du se ut över hela staden med dess många turistattraktioner : du kan se Reichstag ( riksdagshuset ) , Brandenburger Tor centralstationen alla vackra boulevarder härifrån , liksom Olympiastadion , Museum Island ( Museumsinsel ) och Potsdamer Platz .

Med nästan 1,2 miljoner besökare varje år , är Berlins TV-torn en av de mest populära attraktionerna för turister i Berlin .
Med tanke på det stora antalet besökare är det väl värt att boka dina biljetter i förväg.

Här kan du boka följande typer av biljetter :

Early Bird Ticket
- Du måste komma in i TV-tornet innan 11:00 , men du kan stanna så länge du vill .
TV-tornet är öppet från 09:00 från mars till Oktober och från 10:00 från NOV-Feb Med en Early Bird Ticket blir det ingen väntetid + får du tillgång till Berlins högsta bar!

Late Night Ticket
- Du får tillgång till TV-tornet på natten från 21:00 till stängning med ingen väntetid + få tillgång till Berlins högsta bar !

Viktig information :
- Här kan du boka följande typer av biljetter :
* Early Bird Ticket
  Du måste komma in i TV-tornet innan 11:00 , men du kan stanna så länge du vill .
  TV-tornet är öppet från 09:00 från mars till Oktober och från 10:00 från NOV-Feb
  Med en Early Bird Ticket blir det ingen väntetid + får du tillgång till Berlins högsta bar .
  Biljetten kommer inte att gälla om du anländer senare och du kommer inte att få en återbetalning .

* Late Night Ticket
  Du får tillgång till TV-tornet på natten från 21:00 till stängning med ingen väntetid + få tillgång till Berlins högsta bar!
  Biljetten är inte giltig för tidigare entré .
  Biljetten är endast giltig den dag och tid du bokar för .

- Barnpriser gäller för barn mellan 4 och 16 år . Barn under 4 år är gratis .
- TV Berlin tornet ( Berliner Fernsehturm ) är öppet från mars till oktober : Dagligen från 09:00 till midnatt ! Nov-feb : Dagligen från 10:00 till midnatt! .
- TV Berlin tornet ( Berliner Fernsehturm ) ligger på Panoramastraße 1A , Alexanderplatz , 10178 Berlin .

Fantastiskt 4.3

4.3 Betyg från 13 kundrecensioner
utsikt av berlin

tv tornet var jag jättenöjd med .bra utsikt över hela berlin.rek köp förhandsbiljett som jag andvände,för det var mycket kö utanför, som man gick före

Åke, Bromölla
TIS, 22 MAR 2016
4.3
nice

riktigt roligt o se hela berlin på kvällen o fin mat o öl i serveringen samt at man snurrar runt även om man sitter o äter

David, Eskilstuna
TOR, 28 JAN 2016
4.3
Utsiktsplats av klass

Late night ticket. Inga väntetider. Supersnabb hiss upp till toppen.

Michael, Kallered
ONS, 26 AUG 2015
4.3
Tv tornet

Bokade hemma biljetterna till Tv tornet. Slapp köa och smidigt till tusen. En fantastisk upplevelse och en drink i baren.

Pia, Stockholm
TOR, 06 AUG 2015
4.3
Tv-tornet

Det va verkligen värt att åka upp i tv-tornet i Berlin! Det va inte speciellt dyrt, om du inte skulle äta, och utsikten va underbar!

Katarina, Tyresö
TIS, 23 JUN 2015
4.3
Magiskt

Fantastisk upplevelse. Allt löpte på väldigt smidigt, inga långa köer, trevligt bemötande av personalen i tornet ffa säkerhetsvakterna och hisskillen. Utsikten var enorm. Nästa gång blir det ett besök i restaurangen också.

Christina, Stockholm
FRE, 05 JUN 2015
4.3
TV- tornet

Så härligt att se Berlin från TV tornet. Så glad att vi beställde biljetter hemifrån för det gick jättefort men hade vi inte gjort det hade vi fått stå lång tid i kö.

Anette, Värnamo
TIS, 19 MAJ 2015
4.3
Fantastisk utsikt

Det helt klart värt att boka i förväg. Lite dyrare blir det, men att först köa för en biljett för att sedan få vänta i ett par timmar till som man får göra annars. Då lägger jag gärna till någon krona. Väl uppe i tornet är det en fantastisk utsikt över Berlin. Väl värt ett besök

Yvonne, Karlstad
MÅN, 11 MAJ 2015
4.3
Berlins TV-Torn

Toppen med förbokade biljetter slippa 1:a kön för av köpa dom.
Sedan hamna i premiumkön till säkerhetskontrollen.
Väl uppe en fantastisk utsikt över Berlin

Jan Andreen

Jan, Halmstad
TIS, 21 APR 2015
4.3
Höjdarupplevelse

Ett av mina ljusa ögonblick var när jag bokade biljetterna till TV-tornet, genom er, i förväg. När vi på morgonen den 4 april, påskafton, kom till entrén meddelades att inga lediga biljetter fanns. Vi som förbokat lotsades till receptionen. Där expedierades vi av en svensktalande personal som raskt bytte ut voucher till biljett, sen upp i tornet. Ingen kö ingen väntetid!
Himlen var klar med lite soldis, sikten 40 kilometer enligt hissföraren. Stannade i tornet ca 1,5 timmar. Helnöjda! Att det blev högsta betyg berodde på vädret. Vid regn o grått hade betyget blivit 4 istället
Kommer alltid att reservera hemifrån.

Christin, Malmö
TOR, 09 APR 2015
4.3
Vip

Besöket i tornet var en fantastisk upplevelse. Att ha köpt biljetten i förväg var helt suveränt. Man blev också behandlad som en vip-kund och hade bara att gå fram till hissen i en särskild fil så även när det var dags att åka ner igen. Jag tycket synd om alla som köade för biljettköp direkt i tornet. De hade det trångt och svettigt och fick säkert vänta mer än en timme, kanske mer. Förköp rekommenderas!//Bo & Eva Wennström, Kristinehamn

Bo, Kristinehamn
ONS, 23 APR 2014
4.3
Vip

Besöket i tornet var en fantastisk upplevelse. Att ha köpt biljetten i förväg var helt suveränt. Man blev också behandlad som en vip-kund och hade bara att gå fram till hissen i en särskild fil så även när det var dags att åka ner igen. Jag tycket synd om alla som köade för biljettköp direkt i tornet. De hade det trångt och svettigt och fick säkert vänta mer än en timme, kanske mer. Förköp rekommenderas!//Bo & Eva Wennström, Kristinehamn

Bo, Kristinehamn
ONS, 23 APR 2014
4.3
Kvällstur

Det var väldigt vackert att se ut över Berlin i mörkret och de har en bar där uppe så medan du går runt kan du smutta på en drink om du vill. Annars är det bara att njuta av utsikten. Hissen upp går väldigt snabbt och det finns inga fönsterrutor ut så ingen fara om du har höjdskräck och har du hiss-skräck så kan du lugnt luta dig mot den lilla farbrorn som är hiss-ansvarig.

Ann-Chatrine, Stockholm
MÅN, 09 SEP 2013
4.3

Info

Berlins TV-torn Alexanderplatz
TV Turm Alexanderplatz,
Alexanderplatz,
Panoramastraße 1A,
10178 Berlin.

Berlins TV-torn Alexanderplatz
Öppettider
mar-okt: dagligen kl. 09.00 till midnatt
nov-feb: dagligen kl. 10.00 till midnatt

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
S/U-Bahn Alexander Platz Station.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen