Sevärdheter

Varje storstad har sitt unika utbud av sightseeing, sevärdheter och berömda turistattraktioner! Boka dina biljetter i förväg och spara tid på semestern! Ofta går du förbi de ordinarie köerna och många gånger sparar du en slant på köpet!

Biljetter till Sevärdheter

Warner Brothers VIP Studio Tur

Warner Brothers VIP Studio Tur - Los Angeles

Kliv in i filmskapandets magiska värld på vår Warner Brothers VIP Studio Tur. Eftersom inget är iscensatt vet man inte vad, eller vem, du kan träffa! Så håll ögon och öron öppna – kanske är det just din favorit filmstjärna som agerar på set. Missa inte denna unika upplevelse! Boka Warner Brothers VIP Studio Tur nu!

Från 827 kr
Universal Studios

Universal Studios

Är du redo för en dag av fartfylld underhållning? Då är Universal Studios Hollywood det rätta stället för dig! Universal Studios är världens största filmstudio med tillhörande nöjespark med åkattraktioner och Los Angeles bästa butiker, restauranger och biografer! Boka biljetter här!

Från 1546 kr
Disneyland Resort

Disneyland Resort - Los Angeles

Följ med på en heldag till Disneyland Resort inklusive entré till Disneyland Park ELLER Disney California Adventure Park! Disneyland har så mycket att erbjuda, både för vuxna och barn - hela familjen kommer att njuta! Boka dina biljetter i förväg här!

Från 1604 kr
Disneyland Park & Disney California Adventure Park

Disneyland Resort Park Hopper - Los Angeles

I denna fantastiska dagstur ingår inträde till två nöjesparker: Disneyland och Disney California Adventure! Så gör dig redo för en rolig och fartfylld dag din familj aldrig kommer att glömma! Boka dina biljetter redan idag!

Från 2119 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Häng med på en spännande och uppsluppen dag på Six Flags Magic Mountain. Med över 100 åkattraktioner är Six Flags Magic Mountain en av LA: s mest populära familjenöjesparker. Här finns några av USA: s häftigaste vattenrutschbanor och berg-och dalbanor – så förbered dig på en heldag av rafflande åk! Boka biljetter här!

Från 1060 kr
SeaWorld San Diego

SeaWorld San Diego

Upplev SeaWorld San Diegos mäktiga temapark med massor av shower, karuseller och utställningar och självklart fiskar och andra havskreatur! Här får du en unik möjlighet att komma tillräckligt nära för att röra en delfins fena, se exotiska fiskar, hajar och pingviner. Boka dina biljetter i förväg hos oss!

Från 1449 kr
Legoland California

Legoland California

Legoland California, ca 1,5 timmes bilfärd från Los Angeles, är särskilt populär bland barnfamiljer! Med mer än 60 åkattraktioner, olika shower och Lego-utställningar, anpassade för barn 2-12 år, kan det inte bli mer än en lyckad dag! Förboka biljetter redan nu!

Från 1371 kr
Warwick Castle

Warwick Castle

Köp biljetter till Warwick Castle utanför London och vittna 1000 års häpnadsväckande historia på nära håll. Warwick Castle är ett av Storbritanniens magnifika medeltida slott, byggt i början av 1000-talet. Köp dina entrébiljetter här och gå före i köerna!

Från 186 kr
St Pauls Cathedral

St Pauls Cathedral

4.5
(4)

Besök norra Europas största kyrka - St Paul's Cathedral. Gå upp i den berömda kupolen och njut av den fantastiska utsikten över London. Boka dina biljetter här! E-biljett till din inkorg.

Från 223 kr
CSI: The Experience

CSI: The Experience

Play the role of a crime scene investigator at CSI: The Experience in Las Vegas. You'll be guided by videos featuring the cast members as well as real forensic scientists, you get to examine bullet casings, match DNA and identify the source of a single strand of hair. Book your tour to CSI: The Experience here.

Från 312 kr
Aquarium of the Bay

Aquarium of the Bay

Välkommen till Aquarium of the Bay vid Fisherman's Wharf Pier 39 i San Francisco! Upplev de interaktiva bassängerna och den helt nya avdelningen för sjölejon. Vandra genom de nästan 1 km långa undervattenstunnlarna, gjorda av kristallklar akryl, i bassängen som rymmer 2 646 000 liter havsvatten från San Francisco bukten. Biljetter här!

Från 224 kr
Ripley’s Believe It or Not! London

Ripley’s Believe It or Not! London

4.3
(3)

London hyllar det märkliga och underbara i det helgalna museet Ripley's Believe It or Not. Här finns mer än 700 otroliga och troliga utställningar från hela världen samlade under ett och samma tak i, ett fantastiskt interaktivt museum för hela familjen! Skippa köerna med förbokade biljetter!

Från 284 kr
ZSL London Zoo

ZSL London Zoo

4.9
(7)

Boka entrébiljett till populära ZSL London Zoo i Regent's Park! Träffa djur från när och fjärran, möt de hårigaste, längsta och minsta djuren, från apor till giraffer! Köp biljetter till ZSL London Zoo, det finns massor av skoj för hela familjen!

Från 253 kr
The London Pass®

The London Pass®

5.0
(3)

Köp rabattkortet London Pass hemifrån och spara både pengar och tid i London! Museikortet ger dig fri entré till mer än 60 turistattraktioner, guidade turer, museum och sevärdheter. Du kan välja mellan 1, 2, 3 eller 6-dagars biljett. Förboka på nätet och hämta ut ditt pass på Tourist Island i centrala London!

Från 507 kr
The Berlin Pass

The Berlin Pass

Berlin sightseeing Pass ger dig gratis inträde till över 50 sevärdheter utan ytterligare betalning. Inklusive Berliner Dom, Pergamentmuseet, Checkpoint Charlie Museum och mycket mer. Skaffa ditt Berlin Pass här.

Från 520 kr
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Besök Barcelonas ikoniska monument till Christoffer Columbus ära, Mirador de Colom. Du kan ta hissen inuti kolonnen upp till utsiktsplatsen på toppen. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Barcelona, 60 meter över marken. Köp dina biljetter här!

Från 71 kr
Vatikanen: Gå före i kön

Vatikanen: Gå före i kön

Hoppa över köerna till Vatikanen med förbokade biljetter! Det är bara att skriva ut din e-biljett, gå förbi de ordinarie köerna och direkt in i Vatikanstaten. Slösa inte dyrbar tid, köp en prioriterad entrébiljett till Vatikanen hemifrån!

Från 423 kr
Yas Waterworld inkl. transfer

Yas Waterworld inkl. transfer

Plaska runt i Abu Dhabi största äventyrsbad - Yas Waterworld! Med 43 fantastiska åkattraktioner och rutschkanor blir det garanterat en rolig dag för hela familjen! Med förbokade biljetter går du före i köerna till den populära vattenparken och undviker att slösa dyrbar tid för familjen! Boka redan idag!

Från 1303 kr
Titanic The Experience

Titanic The Experience

Gå före köerna till det populära museet Titanic The Experience, med förbokade biljetter! Upplev fullskaliga återgivningar av Titanics berömda rum och salar, njut av aktörer i tidsenliga dräkter och se många artefakter och historiska skatter från det berömda skeppsvraket. Gratis guidade turer varje timme.

Från 262 kr
Uffizierna VIP - max 6 personer

Uffizierna VIP - max 6 personer

Vår exklusiva guidade VIP tur i Uffizierna i Florens - med max 6 deltagare per tur! Besök Uffizi Gallery, ett av de äldsta konstmuseerna i världen och ett absolut måste när du är i Florens. Vår auktoriserade guide ger dig en unik 2 timmars VIP visning av galleriets stora mästerverk. Boka biljetter nu! Särskilda priser för barn!

Från 315 kr
Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Guidad tur i Vatikanen + Colosseum: Gå före i kön

Denna 2-i-1 biljett kombinerar en av våra mest populära guidade turer i Vatikanen (Inkl. Peterskyrkan) med en Fast Track-biljett till Colosseum, där du går före de ordinarie köerna. Colosseum biljetten ger dig även tillgång till Forum Romanum och Palatinen. Detta är ett mycket populärt biljettpaket, så se till att boka i förväg!

Från 856 kr
Simma med delfiner i St. Augustine

Simma med delfiner i St. Augustine

Gör din resa till Orlando extra speciell och boka en simtur med delfiner! Njut av ett 30-minuters dopp i det blå, med graciösa och kraftfulla flasknosdelfiner, det blir höjdpunkten på din USA resa! I turen ingår även en rundtur i den äldsta staden i USA, St. Augustine samt hotelltransfer.

Från 3119 kr
Simma med sjökor i Crystal River

Simma med sjökor i Crystal River

Fly nöjesparkerna för en dag och se det verkliga Florida! Snorkla och simma i det kristallklara vattnet där sjökorna bor, och njut av Floridas bäst bevarade naturliga hemlighet. Det är den perfekta utflykten för hela familjen! Boka hemifrån – e-biljett till din inkorg.

Från 1272 kr
Delfinen Winter - Clearwater Marine Aquarium

Delfinen Winter - Clearwater Marine Aquarium

Träffa delfinen Winter på Clearwater Marine Aquarium och hör hennes fantastiska berättelse! Besök Dolphin Tale Adventure och gå bakom kulisserna till filmen Dolphin Tale, som bygger på Winters liv. En utflykt för hela familjen, självklart blir det tid för sol och bad på den vackra stranden! Boka biljetter på nätet!

Från 922 kr
Space Pass & lunch med en astronaut, inkl. transfer

Space Pass & lunch med en astronaut, inkl. transfer

Upplev det bästa av Kennedy Space Center på en dag! Ät lunch med en astronaut och åk med på en guidad busstur och utforska några av de områden som inte finns med på reguljära turer! Inklusive tur och retur transfer från hotell i Orlando, Kissimmee, Disney eller Lake Buena Vista. Boka Space Pass, inklusive transfer redan idag!

Från 1971 kr
NASCAR Coke Zero 400

NASCAR Coke Zero 400

Passa på att uppleva den andra stora NASCAR-händelsen under året - Coke Zero 400. Det är det perfekta sättet att tillbringa en sommarkväll på en av USA:s största festligheter. Detta populära event säljer ut snabbt, så se till att boka biljetter i förväg!

Från 0 kr
NASCAR Daytona 500

NASCAR Daytona 500

Upplev Daytona 500 NASCAR Sprint Cup Race - höjdpunkten på hela NASCAR-säsongen! Det spelar ingen roll om det är från förarsäte eller läktarplats - att vara en del av NASCAR Daytona innebär spänning för en hel livstid. Detta populära event säljer ut snabbt, så se till att boka biljetter i förväg!

Från 1935 kr
Delfinen Winter - Clearwater Marine Aquarium, inkl. lunch

Delfinen Winter - Clearwater Marine Aquarium, inkl. lunch

Följ med på en rolig dagsutflykt för hela familjen! Njut av bad och lek vid Clearwater Beach, ät en god lunch och besök Clearwater Marine Aquarium och delfinen Winter, känd från filmen Dolphin Tale! I turen ingår transfer tur och retur från Orlando samt lunchkupong. Boka redan idag!

Från 1050 kr
Speedbåt & delfintur

Speedbåt & delfintur

Njut av en dag på Clearwater Beach, bada eller bara slappa på den vita sandstranden i Mexikanska golfen. Ta en tur med den största speed-motorbåten på USA:s östkust och se delfinerna hoppa i vågorna. Lunch ingår! En favoritutflykt för hela familjen – så se till att boka biljetter i förväg!

Från 1050 kr
Luftballong vid soluppgången

Luftballong vid soluppgången

Följ med på en rolig luftballongsfärd och upplev Orlando från ovan! Luftballongen stiger i arla morgonstund, och du får njuta av en timme lugnt svävandes över Orlando, medan solen går upp. Frukost & champagne ingår. Boka din ballongflygning hemifrån!

Från 2180 kr
Delfinupplevelse i St. Augustine

Delfinupplevelse i St. Augustine

Utfodra och klappa delfinerna på Marineland Dolphin Sanctuary. Turen inkluderar en rolig delfinupplevelse på morgonen och rundtur i USA:s äldsta stad St. Augustine på eftermiddagen. Boka hemifrån, e-biljetter direkt till din inkorg!

Från 1155 kr
Space Pass

Space Pass

Häng med på den ultimata upplevelsen för rymdentusiaster - se det bästa Kennedy Space Center har att erbjuda, på en och samma dag! Besök Kennedy Space Center, ät lunch med en astronaut och åk med på en guidad busstur och se områden som du normalt inte får se! Denna populära utflykt säljer ut snabbt, så boka idag!

Från 1239 kr
WonderWorks, inkl. middagsshow

WonderWorks, inkl. middagsshow

WonderWorks är en nöjespark för hela sinnet och för besökare i alla åldrar, med över 100 interaktiva utställningar att utforska! Njut av utställningarna, 4D biografen, laser-tag labyrinten, rep-banan som lyser i mörkret och mycket mer! Entrébiljett inklusive en magisk middagsshow!

Från 631 kr
WonderWorks, endast entré

WonderWorks, endast entré

WonderWorks är en nöjespark för sinnet med över 100 interaktiva utställningar för besökare i alla åldrar! Njut av alla utställningar plus 4D biografen, laser-tag, repbanan som lyser i mörkret och mycket mer! Upplev WonderWorks! Boka entrébiljett hemifrån!

Från 357 kr
Wimbledon Lawn Tennis Museum

Wimbledon Lawn Tennis Museum

Följ tennisens utveckling - från ett tidsfördriv i trädgården till en världsomspännande professionell sport med miljoner i spelvinster. Wimbledon Lawn Tennis Museum har spännande filmer, lättanvända pekskärmar och gratis audioguide på 10 språk. Hos oss kan du antingen köpa endast entrébiljett inklusive gratis audioguide eller entrébiljett inklusive rundtur med auktoriserad guide.

Från 99 kr
One World Observatory - Freedom Tower

One World Observatory - Freedom Tower

4.0
(1)

Utsiktsvåningarna i Freedom Tower, One World Observatory, vid Ground Zero i New York är de högsta på västra halvklotet. Åk hela vägen upp till toppen på mindre än sextio sekunder! Från observatoriedäcken har du en spektakulär utsikt över New York! Boka dina biljetter på nätet och gå före i köerna!

Från 312 kr
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

Ett Berlin WelcomeCard är (nästan) allt du behöver när du besöker Berlin. Berlin-kortet låter dig resa obegränsade resor med kollektivtrafiken (zon AB eller ABC), till och från flygplatserna samt ger dig stora rabatter på över 200 museer, guidade turer, restauranger m.m. Boka ditt Berlin WelcomeCard här!

Från 212 kr
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

4.3
(6)

Van Gogh-museet i Amsterdam innehåller den största samlingen målningar av Vincent Van Gogh i världen, och är en verkligt unik upplevelse. Van Gogh-museet är ett måste när du besöker Amsterdam. Boka dina biljetter till Van Gogh Museum i Amsterdam här!

Från 185 kr
Museum of Modern Art (MoMA)

Museum of Modern Art (MoMA)

Förboka dina biljetter till Museum of Modern Art (MoMA) och hoppa över köerna till biljettkassan! Beundra mästerverk av Van Gogh, Matisse, Picasso, Pollock och många fler. Boka dina biljetter online och spara tid!

Från 239 kr
The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art

The Met, Metropolitan Museum of Art i New York, är ett av världens största och finaste konstmuseer. Museets samlingar omfattar mer än två miljoner konstverk och är ett absolut måste att se när du är i stan. Välj mellan endagspass eller tredagarspass! Köp dina biljetter här!

Från 243 kr
Buckingham Palace

Buckingham Palace

4.5
(2)

Besök Buckingham Palace i London, ett av de fåtal kungliga palats i världen som ännu är i bruk. Buckingham Palace fungerar både som Drottning Elizabeths kontor och hem i London. Denna populära turistattraktion är ofta slutsålda långt i förväg, så kom ihåg att boka dina biljetter hemifrån!

Från 293 kr
Utsikt från skyskrapan the Shard

Utsikt från skyskrapan the Shard

4.0
(4)

Njut av den fantastiska utsikten från den högsta skyskrapan i Västeuropa - glasskärvan the Shard! Från 244 meter över London kan du beundra de flesta av Londons landmärken, inklusive The Tower of London och London Eye. Boka hemifrån och hoppa över köerna till biljettkassan!

Från 383 kr
Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show

4.7
(3)

Chelsea Flower Show i London äger rum i maj varje år! Den populära trädgårdsmässan Chelsea Flower Show uppvisar fantastiska blomster- och trädgårdsarrangemang varje år! Boka din biljett här!

Från 989 kr
Madame Tussauds New York

Madame Tussauds New York

4.0
(1)

Se till att köpa dina biljetter till Madame Tussauds i New York hemifrån och hoppa över köerna till biljettkassan! Titta på en 4D film i den nya Marvel Superheroes 4D-biografen, se över 200 vaxfigurer och mycket mer! Det är skoj för hela familjen!

Från 282 kr
Guidad tur i Galleria Borghese konstmuseum - gå före i kön

Guidad tur i Galleria Borghese konstmuseum - gå före i kön

Njut av en guidad visning i ett av Roms rikaste och mest intressanta konstmuseum, Galleria Borghese. Galleriet rymmer en stor och brokig samling av skulpturer och målningar av mästare som Bernini, Canova, Caravaggio och Titian. Se mer av Villa Borghese och trädgårdarna än någon annan, och till samma pris som de turer som innehåller mindre. Boka din guidade tur här!

Från 639 kr
Endast entré till Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

Endast entré till Vatikanen & Colosseum: Gå före i kön

Gå före i köerna till två av de mest populära sevärdheterna i Rom - Vatikanen och Colosseum! Om du bokar prioriterade entrébiljetter till både Vatikanen och Colosseum här, sparar du 5% jämfört med att köpa dem individuellt. Gör som andra smarta resenärer, boka biljetter hemifrån!

Från 721 kr
Kennedy Space Center, inkl. transfer

Kennedy Space Center, inkl. transfer

Njut av en heldagstur till Kennedy Space Center, Floridas världsberömda sevärdhet och turistattraktion! Det blir en upplevelse som inte är av denna värld – ordagrant! Känn dig som en riktig astronaut för en dag, boka entrébiljetter inklusive transfer här!

Från 1213 kr
Gatorland, inkl. transfer

Gatorland, inkl. transfer

Besök Gatorland och träffa Floridas mäktiga rovdjur - alligatorn! Gatorland hyser mer än 4000 alligatorer, ormar och andra exotiska djur. Boka din entrébiljett inklusive hotelltransfer tur och retur här! Smidigt och bekvämt!

Från 619 kr
Madame Tussauds London

Madame Tussauds London

4.3
(478)

Köp dina biljetter hemifrån och du sparar både tid och pengar, du får skippar den långa kön till biljettkassan. Detta är ett exklusivt erbjudande för Ticmates kunder!

Från 278 kr
Kennedy Space Center & Träskbåtssafari

Kennedy Space Center & Träskbåtssafari

Kombinera en resa ut i rymden med en träskbåtssafari i Floridas träskmarker. Besök världsberömda Kennedy Space Center och lär dig allt om rymdfärder och rymdfärjor. Spana efter alligatorer i våtmarkerna, åkandes i en klassisk airboat. Boka biljetter redan idag!

Från 1505 kr
Kennedy Space Center, endast entré

Kennedy Space Center, endast entré

Besök världsberömda Kennedy Space Center, en av Floridas mest populära turistattraktioner! Här kan du träffa en astronaut, prova en uppskjutnings simulator, se rymdfärjan Atlantis på nära håll och mycket mycket mer! Köp din entrébiljett på nätet!

Från 624 kr
Fun Spot America Nöjesparker

Fun Spot America Nöjesparker

Besök Fun Spot America tillsammans med hela familjen! Det finns något att göra för alla åldrar; spännande åkattraktioner, berg-och dalbanor, arkadspel, go-kart och ett område anpassat för de mindre barnen. Välj den park som passar dig bäst - Orlando eller Kissimmee.

Från 547 kr
LEGOLAND Florida

LEGOLAND Florida

Tillbringa en dag på LEGOLAND Florida och njut av mer än 50 åkattraktioner, utställningar, föreställningar och en vattenpark! Du kan välja mellan 1-dagsbiljett eller 14-dagarsbiljetter till LEGOLAND eller en kombinationsbiljett som inkluderar Florida Water Park. Boka dina biljetter hemifrån och gör dig redo för en dag av skoj för hela familjen!

Från 1065 kr
Machine Gun America

Machine Gun America

Känn adrenalinkicken på den ultimata skytteupplevelsen; turistattraktionen Machine Gun America, Orlandos första och enda skyttebiograf och skjutsimulator! Finn dig (pistols-)öga mot öga mot vilda västern-skyttar, skydda din stad mot laglösa eller försvara dig mot köttätande zombies. Boka din skytteupplevelse hemifrån!

Från 457 kr
Legoland Windsor

Legoland Windsor

Upptäck Legoland Windsor Resort utanför London! Legoland Windsor lockar hela familjen med sina 55 åkattraktioner, fantastiska utställningar och självklart LEGO ® Star Wars ™ mini-land. Öppet mars-oktober.

Från 507 kr
Gatorland, inkl. zipline

Gatorland, inkl. zipline

Följ med på en äventyrlig och rolig eftermiddagsutflykt till Gatorland i Orlando, där du lär dig mer om Floridas mäktiga invånare - alligatorn. På Gatorland får du sväva över parken och dess invånare med den helt nya linbanan Screamin' Gator Zip Line. Säkra din plats, boka din biljett hemifrån!

Från 1107 kr
Churchills Krigsrum

Churchills Krigsrum

Strosa runt i Westminster, utforska Churchill's War Museum och besök Churchills Krigsrum, den ursprungliga bunkern precis som den såg ut 1945. Ett måste för alla historiefantaster! Boka dina biljetter hemifrån!

Från 532 kr
Buckingham Palace & vaktbyte

Buckingham Palace & vaktbyte

Ta tillvara på detta sällsynta tillfälle att utforska de kungliga rummen i Buckingham Palace och uppleva vaktbytet. Palatset är endast öppet för allmänheten under två korta månader varje år, antalet biljetter är mycket begränsat, så se till att boka i förväg hemifrån!

Från 705 kr
Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

3.5
(2)

Besök de populära vaxdockorna på Madame Tussauds Amsterdam och se dina favoritkändisar "på riktigt". Träffa Adele, Barack Obama, James Bond, Lady GaGa, Justin Bieber och många fler hos Madame Tussauds Amsterdam!

Från 223 kr
Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon

Välkommen till Amsterdam Dungeon, en interaktiv skräckkammare där du får uppleva Amsterdams fasansfulla historia! Köp din biljett här och få tillgång till 11 föreställningar, 7 skådespelare och 500 års skräckfylld historieupplevelse!

Från 221 kr
London Dungeon

London Dungeon

4.4
(37)

Med förbokade biljetter hemifrån skippar du köerna till biljettkassan och får mer tid att utforska Londons mörka historia vid London Dungeon. Köp biljetterna till London Dungeon hos Ticmate och spara 35%!

Från 223 kr
Wien Vienna Pass

Wien Vienna Pass

Spara pengar och gå före i köerna med ett Wien Vienna Pass! Wien-kortet är ett city sightseeing-kort som ger dig fri entré till över 60 sevärdheter, museer och monument i Wien. Välj mellan 1, 2, 3 eller 6-dagars pass. Lägg till ett resekort för obegränsade resor i kollektivtrafiken. Beställ ditt Wien-kort här!

Från 320 kr
Katedralen Duomo i Florens

Katedralen Duomo i Florens

3.0
(1)

Följ med på en fascinerande guidad rundtur i katedralen Duomo i Florens och lär dig mer om italienska renässansens giganter som Brunelleschi och Giotto. Katedralen är den mest besökta och mest populära attraktion i Florens. På denna utflykt går du med din prioriterade entrébiljett, rakt in i Duomo och förbi de långa köerna! Boka redan idag!

Från 423 kr
Uffizierna - gå före i kön + guidad visning

Uffizierna - gå före i kön + guidad visning

4.0
(4)

Entrébiljett inklusive rundvisning med auktoriserad guide! Uffizierna är utan tvekan den största sevärdheten i Florens! Detta enorma konstmuseum hyser vackra målningar och konstverk från den italienska renässansen och barocken. Gå före i kön till Uffizierna med en förbokad biljett.

Från 423 kr
London Kombo BRONS

London Kombo BRONS

5.0
(1)

Skaffa biljetter till två av de mest populära attraktionerna i London: London Eye och Shrek's Adventure med vårt London Kombo Brons-paket! Detta biljetterbjudande ger dig entré till två populära sevärdheter, du undviker köerna till biljettkassan och sparar 40% på biljetterna!

Från 421 kr
Katedralen Duomo & Brunelleschis kupol - Gå före i kön

Katedralen Duomo & Brunelleschis kupol - Gå före i kön

Gå förbi de notoriskt långa köerna och få tillträde till Brunelleschi kupol direkt! Din guide leder dig till toppen av den högsta byggnaden i Florens, där du får njuta av den magnifika utsikten över staden och Toscana. Boka biljetter till katedralen Duomos kupol nu!

Från 813 kr
Burj Khalifa - At the Top

Burj Khalifa - At the Top

1.0
(1)

Förboka dina entrébiljetter till Dubais mest ikoniska byggnad - Burj Khalifa och njut av den makalösa utsikten från At the Top på 124:e och 125:e våningen eller At the Top Sky på 148:e våningen! Burj Khalifa är den högsta skyskrapan i världen och är ett måste när du besöker Dubai! Förboka biljetterna här!

Från 353 kr
Ski Dubai & Snow Park

Ski Dubai & Snow Park

Besöka världens största inomhusskidanläggning och snöpark - Ski Dubai. Träffa pingvinerna, åk skidor, snowboard eller pulka i backen, ta en skidlektion eller gå helt enkelt på upptäcktsfärd i vinterlandskapet med din familj. Det finns något att göra för alla åldrar. Boka dina biljetter hemifrån och gå före i köerna in till parken.

Från 652 kr
Ferrari World inkl. transfer

Ferrari World inkl. transfer

Njut av en rolig dag och snabba bilar på den otroliga nöjesparken Ferrari World i Adu Dhabi! Prova världens snabbaste berg-och dalbana, Formula Rossa och många fler spännande och snabba karuseller! Inklusive transfer t/r mellan ditt hotell och Ferrari World.

Från 1303 kr
La Pedrera (Casa Milà) - gå före i kön

La Pedrera (Casa Milà) - gå före i kön

La Pedrera de Dia är ett av Antoni Gaudís finaste verk och en av Barcelona ikoniska sevärdheter. La Pedrera anses vara en av de mest framstående byggnaderna från 1920-talet med sin spektakulära fasad och sitt unika tak. Boka dina biljetter online och gå före i köerna till La Pedrera!

Från 239 kr
Madame Tussauds San Francisco

Madame Tussauds San Francisco

Skip the line to the world-famous wax museum Madame Tussauds in Fisherman's Wharf in San Francisco! Bring your whole family for lots of fun for all ages. Children under age 4 enjoy free entrance!

Från 234 kr
Madame Tussauds Las Vegas

Madame Tussauds Las Vegas

Skip the line to the world-famous wax museum Madame Tussauds Las Vegas with prebooked tickets! Bring your whole family for lots of fun for all ages. Hang out with all of the stars. Children under age 4 enjoy free entrance!

Från 282 kr
Empire State Building

Empire State Building

4.1
(7)

Gå före i köerna till Empire State Building Observatory och upplev den bästa utsikten över New York City. Hissen tar dig hela vägen upp till 86: e våningen där en magisk vy väntar. Boka dina biljetter hemifrån och spara tid!

Från 307 kr
London Kombo SILVER

London Kombo SILVER

4.1
(7)

Besök tre av de mest populära turistattraktionerna i London - Madame Tussauds, London Dungeon och Shrek's Adventure, med biljettpaketet London Kombo Silver och spara 40% på dina biljetter! Boka hemifrån och spara pengar!

Från 668 kr
London Kombo GULD

London Kombo GULD

4.3
(3)

Spar 15% på biljetter till Madame Tussauds, London Dungeon, Shrek's Adventure & Tower of London med det fantastiska biljettpaketet London Kombo Guld! Boka gulderbjudandet hemifrån och upplev fyra av Londons största attraktioner, du sparar både tid och pengar!

Från 927 kr
Montjuic Linbana

Montjuic Linbana

Ta linbanan till toppen av Montjuïc och njut av den otroliga utsikten över hamnen och Barcelona. Boka dina biljetter till Telefèric de Montjuïc här.

Chelsea Stadium & Museum

Chelsea Stadium & Museum

5.0
(1)

Rundturen på Stamford Bridge, Chelsea FC's hemmaarena, tar dig med bakom kulisserna till ett av världens bästa fotbollslag och ger dig tillgång till områden som normalt är reserverade för spelarna. Du får också tillgång till Chelsea FC Museum.

Från 272 kr
London Eye & River Cruise

London Eye & River Cruise

Spara 15% med ett exklusivt paketerbjudande som innehåller biljetter till London Eye och en båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Ta en tur i det ikoniska pariserhjulet följt av en naturskön båttur och sightseeing på Themsen! Kombinera London Eye och River Cruise - spara 15% på köpet!

Från 334 kr
London Eye med champagne

London Eye med champagne

Spara 10 % när du bokar biljetter till London Eye med champagne här! Slipp köa till biljettkassan vid London Eye och njut av ett glas champagne på din resa i hjulet! Beundra den fantastiska utsikten över London medan du smuttar champagne, en lyxig upplevelse i London Eye!

Från 433 kr
The New York Pass

The New York Pass

Med ett New York Pass kan du spara tid och pengar på sightseeing i New York City. Med New York Passet får du gratis inträde till över 80 attraktioner och går före i köerna till många av de mest besökta och populära platserna i New York. Boka ditt New York Pass hemifrån och börja planera din resa redan idag!

Från 846 kr
London Eye Fast Track

London Eye Fast Track

Varför stå i kö till biljettkassan när du kan boka förköpsbiljetter, som gör att du går före i kön till kapslarna vid London Eye? Köp Fast Track-biljetter till populära pariserhjulet The Coca Cola London Eye och spara 15% jämfört med priset vid dörren.

Från 342 kr
Top of the Rock Observation Deck

Top of the Rock Observation Deck

4.6
(17)

Boka dina entrébiljetter online och hoppa över köerna till Top of the Rock Observation Deck vid Rockefeller Center! Njut av en fantastisk utsikt över New York. Köp dina biljetter idag och skippa köerna till kassan!

Från 273 kr
Tower of London

Tower of London

4.4
(33)

Det historiska slottet Tower of London vid Themsens strand är väl värt ett besök och blir en rolig upplevelse för hela familjen. Beställ dina biljetter till Towern hemifrån och gå före i köerna till den populära turistattraktionen. E-biljett till din inkorg.

Från 297 kr
FC Bayern München rundtur

FC Bayern München rundtur

Sightseeingtur i München inklusive besök på FC Bayern München Allianz Arena. Upplev Europas modernaste fotbollsanläggning. Boka biljetter till en rundtur på FC Bayern München Allianz Arena här!

Från 282 kr
Heldagstur till PortAventura

Heldagstur till PortAventura

Besök PortAventura Park, Spaniens största nöjespark utanför Barcelona! Prova spännande åkattraktioner, se bländande shower och utforska de olika temavärldarna inuti PortAventura. Boka dina biljetter hemifrån och gå före i köerna till parken!

Från 737 kr
Little BIG City Berlin

Little BIG City Berlin

Besök Berlins nya roliga turistattraktion - Little BIG City Berlin. Little BIG City återskapar Berlins rika historia i vackert utformade 3D-miniatyrmodeller. Lär dig mer om Berlins historia genom att delta i de interaktiva utställningarna! Boka dina biljetter här och skippa köerna till biljettkontoret!

Från 168 kr
Freeport Outlet

Freeport Outlet

Är du trött på sightseeing eller helt enkelt bara på humör för en dag fylld av shopping? Hoppa på vår shuttle-buss till Freeport Outlet och shoppa loss! Njut av över 140 butiker och massor av välkända varumärken. Boka din tur och returbiljett till bussen här och få ett VIP-kort med 10 % rabatt på utvalda butiker samt en värdekupong som ...

Från 109 kr
Guidad tur i Gaudi's Park Güell

Guidad tur i Gaudi's Park Güell

Besök Park Güell och gå före i köerna med din kunniga guide! Njut av en guidad promenad i den otroliga offentliga parken, ett av Antoni Gaudis fantastiska konstverk i Barcelona. Det är ett absolut måste när du besöker Barcelona! Köp dina biljetter idag!

Från 239 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Från 234 kr
London Aquarium

London Aquarium

4.3
(26)

Sea Life London Aquarium har en av Europas största samlingar av marint liv. Upplev mer än 500 arter och växter och över 40 olika typer av hajar. Det är kul för hela familjen! Boka biljetter här!

Från 211 kr
Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey är en av världens största kyrkor, med en historia som sträcker sig tillbaka över tusen år. Westminster Abbey bara måste upplevas när du besöker London! Boka dina biljetter hemifrån och skippa köerna på plats!

Från 248 kr
Heineken VIP-tur

Heineken VIP-tur

Boka biljetter till Heineken VIP-turen hemifrån och gå före i kön till populära Heineken Experience i Amsterdam! I turen ingår ölprovning med ost och snacks som tilltugg, samt en kunnig guide som berättar allt om det tidigare bryggeriet.

Från 531 kr
4-i-1 London Kombo

4-i-1 London Kombo

4.1
(11)

Londons bästa paketerbjudande: Köp entré till två turistattraktioner och få ytterligare två turistattraktioner på köpet! I 4-i-1 kombon ingår Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, Sea Life London Aquarium plus valet mellan Shrek’s Adventure eller London Dungeon.

Från 618 kr
London Eye

London Eye

4.3
(189)

Slipp de långa köerna till biljettkassan med förbokade biljetter till London Eye! Besök en av Londons främsta turistattraktioner och ta in utsikten från det enorma pariserhjulet. Spara nästan 20% av priset jämfört med vid ingången. E-biljett direkt till din inkorg! Boka online.

Från 248 kr
Amsterdam Icebar

Amsterdam Icebar

4.0
(2)

Besök den coolaste attraktionen i Amsterdam – Amsterdam Icebar. Du kliver in i en isig sagovärld där allt är gjort av is, allt från möbler till isskulpturer. Jackor och handskar tillhandahålls! Biljett inkl. 3 drinkar. Boka här!

Från 185 kr
Body Worlds - The Happiness Project

Body Worlds - The Happiness Project

Besök den nya fascinerande utställningen av Gunther von Hagens 'The Happiness Project" vid Body Worlds i Amsterdam. Body Worlds utställningar har lockat mer än 40 miljoner besökare runt om i världen! Boka biljett till Body Worlds ”The Happiness Project” i Amsterdam här.

Från 195 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besök Barcelona Zoo i de charmiga delarna av gamla Barcelona. Upplev 4000 djur och 400 arter, inklusive ättlingar till albino-gorillan Snowflake och delfiner, tropiska fåglar, reptiler och många fler. Boka online idag och få dina biljetter via e-post.

Från 217 kr
AquaDom & SEA LIFE® Berlin

AquaDom & SEA LIFE® Berlin

Välkommen till AquaDom & SEA LIFE ® Berlin och utforska havets skapelser! Se sjöstjärnor, sjöhästar, rockor, hajar och mycket mer på nära håll på AquaDom & SEA LIFE ® Berlin! Boka dina biljetter här!

Från 190 kr
LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

Njut av LEGOLAND ® Discovery Centre som är en av Berlins många sevärdheter. Där får du exempelvis se 4D-biografen, Dragon Castle, LEGO ® Fabriken och mycket mycket mer. Boka dina biljetter till LEGOLAND ® Discovery Centre i Berlin här!

Från 195 kr
Madame Tussauds Berlin

Madame Tussauds Berlin

Hoppa över köerna till Madame Tussauds Berlin och träffa dina favorit stjärnor som Johnny Depp, Angelina Jolie, George Clooney, Lady GaGa, Justin Bieber och många fler "på riktigt". Boka dina biljetter till Madame Tussauds Berlin här!

Från 250 kr
Berlin Dungeon

Berlin Dungeon

Upplev mer än 700 år av skrämmande europeisk och tysk historia på Berlin Dungeon. Boka biljetter till Berlin Dungeon här och få tillgång till nio skrämmande och roliga shower, levande skådespelare, åkattraktion och mycket, mycket mer – om du vågar!

Från 228 kr
Berlins TV-torn Alexanderplatz

Berlins TV-torn Alexanderplatz

4.4
(17)

Gå före de långa köerna till populära TV-tornet Fernsehturm i Berlin! Njut av en 360-graders panoramautsikt över Berlin från 207 meters höjd, det är ett måste när du besöker Berlin! Välj mellan Early Bird-, Late Night- eller Premium Panoramabiljetter. Slösa inte tid att stå i kö, förboka biljetter hemifrån!

Från 155 kr
DDR Museum Berlin

DDR Museum Berlin

DDR Museum i Berlin, är inte ett särskilt stort museum, men en av Berlins populäraste turistattraktioner och ett måste när man är i staden! Här kan du köpa dina förköpsbiljetter till DDR Museum i Berlin!

Från 103 kr
Ripley’s Believe It or Not! Times Square

Ripley’s Believe It or Not! Times Square

I hjärtat av Times Square hittar du ett museum utöver det vanliga! I mer än 40 år har Robert Ripley – den ”riktiga” Indiana Jones, rest världen runt och samlat på sig mer eller mindre trovärdiga ting som presenteras i detta magnifika museum! Upplev Ripley’s Believe It or Not! Times Square i New York!

Från 292 kr
Royal Palace Pass

Royal Palace Pass

Älskar du också de kungliga slotten? Då kan ett Royal Palace Pass vara perfekt för dig! Välj ett av våra Royal Palace Pass, spara pengar och börja utforska slotten! Passen inkluderar Tower of London, Hampton Court Palace med trädgårdar, Kensington Palace och Banqueting House. Royal Palace Pass finns endast tillgänglig online, köpa din biljett hemifrån!

Från 554 kr
A'DAM Lookout

A'DAM Lookout

Skippa köerna till Amsterdams hetaste nya turistattraktion! A'DAM LOOKOUT är ett observationsdäck med en svårslagen 360° vy över Amsterdam och dess omgivningar. Adrenalin-junkies måste testa Over The Edge, den hisnande gungan som tar dig över kanten av tornet och med Amsterdam under dina fötter! Boka dina biljetter hemifrån!

Från 136 kr
Gatorland, endast entré

Gatorland, endast entré

Besök Gatorland och lär dig mer om Floridas mäktiga rovdjur - alligatorn! Gatorland är hem för över 4000 alligatorer, samt ormar och andra exotiska djur. Titta på Gator Wrestling Show eller Gator Jumparoo Show. Boka dina entrébiljetter hemifrån och slipp köa till kassan!

Från 329 kr
9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum

9/11 Memorial Museum är en av de mest välbesökta platserna i New York. Med förbokade biljetter får du en tidsbestämd entré till museet och går före i köerna. Undvik de timslånga köerna – boka biljetterna hemifrån!

Från 234 kr
Berlins TV-torn By Night

Berlins TV-torn By Night

Besök Berliner Fernsehturm - TV-tornet i Berlin på kvällen och gå före i köerna med förbokade biljetter! Väl på toppen kan du njuta av den otroliga utsikten tillsammans med ett glas mousserande vin på Bar 203 - Berlins högsta bar!

Från 195 kr
Buckingham Palace, vaktbyte & engelsk te

Buckingham Palace, vaktbyte & engelsk te

Upplev två genuina London-institutioner: Buckingham Palace med vaktparaden & de kungliga lägenheterna följt av klassiskt engelskt eftermiddagste. Ta tillvara på detta sällsynta tillfälle att besöka Buckingham Palace, slottet är endast öppet för allmänheten under två korta månader varje år och antalet biljetter är begränsat och efterfrågan är stor!

Från 1100 kr
Båttur London Eye River Cruise

Båttur London Eye River Cruise

Njut av en naturskön och prisbelönt sightseeing och båttur på Themsen med London Eye River Cruise! Se Londons fantastiska sevärdheter och byggnader från floden. Kliv ombord på båten vid kajen nedanför London Eye och se fram emot en härlig 40-minuters kryssning!

Från 158 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen